atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Invitatii de botez CU POZA

Invitatii de botez CU POZA

 1. Invitatie de botez personalizata - Happy Baby Boy

  Happy Baby Boy este o invitatie de botez simpla, in culori vesele, care poate fi personalizata cu cea mai frumoasa fotografie a bebelusului vostru. Personalizabila atat pe fata cat si pe verso, cu toate informatiile necesare pentru oaspetii vostri. Singura problema pe care o va ridica probabil aceasta invitatie este alegerea fotografiei. Va rugam sa nu va certati. Bebe e cel mai frumos in toate pozele. :)

  Citeste mai mult
  5,00 RON
 • Invitatie de botez personalizata - Happy Baby Girl

  O invitatie de botez de tip vedere, Happy Baby Girl are un design vesel si jucaus care, pentru a fi complet, nu are nevoie decat de fotografia celei mai frumoase fetite din lume - fetita voastra. Pe verso, invitatia poate fi personalizata cu toate informatiile necesare oaspetilor vostri.

  Citeste mai mult
  5,00 RON
 • Invitatie de botez personalizata - Baby Collage

  Invitatia de botez Baby Collage este perfecta pentru a prezenta tuturor mica minune care a aparut in vietile voastre. Conceputa sub forma de vedere, fata invitatiei este complet personalizabila - puteti adaug cea mai frumoasa fotografie cu micutul vostru, numele pe care i l-ati ales si data evenimentului. Pe spatele invitatiei aveti loc sa completati toate informatiile necesare oaspetilor vostri. Acestea vor fi adaugate unui design care imita perfect o vedere postala.

  Citeste mai mult
  5,00 RON
 • Invitatie de botez personalizata - Baby Elephant

  Baby Elephant este o invitatie de botez sub forma de vedere, vesela si colorata, potrivita pentru petrecerea unui baietel sau a unei fetite. Puteti personaliza fata invitatiei cu data evenimentului, numele bebelusului si o fotografie cu el/ea, iar pe verso puteti scrie informatiile despre botez si un mesaj pentru oaspeti de la voi sau de la cel mic. In locul timbrului vederii, puteti adauga o fotografie cu bebe.

  Citeste mai mult
  5,00 RON
 • Invitatie de botez personalizata - Sweet Baby Animals

  Sweet Baby Animals este o invitatie in culori calde, pastelate, decorata cu desene ale unor pui de animale dulci si simpatici. Am creat-o sub forma unei carti postale si este complet personalizabila. Pe fata puteti pune fotografia care va place cel mai mult din cele cateva zeci pe care deja le aveti cu bebe. Pe spate puteti pastra textul nostru, pe care l-am formulat ca pe o scrisoare din partea bebelusului catre prietenii vostri, sau il puteti schimba cu propriul vostru text original.

  Citeste mai mult
  5,00 RON
 • Invitatie de botez personalizata - Sky Blue

  O invitatie de botez simpla, decorata cu elemente clasice, care imita design-ul unei carti postale. Este complet personalizabila si poate fi decorata cu cea mai frumoasa fotografie a bebelusului vostru. Albastrul cald al cerului de vara este completat in coloritul acestei invitatii de alb si subtile accente de rosu pentru a crea senzatia de serenitate si fericire pe care numai venirea pe lume a ununi bebelus o poate starni.

  Citeste mai mult
  5,00 RON
 • Invitatie de botez personalizata - The Twin Bunddle

  The Twin Bunddle este o invitatie creata special pentru botezul unei perechi de gemeni. Am conceput-o sub forma de felicitare pe care o puteti decora cu cea mai frumoasa fotografie a bebelusilor vostri, iar la interior puteti scrie un text de suflet pentru invitatii vostri care sa contina toate informatiile necesare celor care vor sa junga la petrecere.

  Citeste mai mult
  6,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator