compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Vedere
Cauta dupa
Pret -
 1. 4,00 RON - 4,99 RON (5)
 2. 5,00 RON si peste (2)
personalitate -
 1. calator visator (2)
 2. plin de surprize (2)
 3. retro spirit (1)

Vedere

 1. Invitatie botez personalizata - Happy Baby Boy

  Happy Baby Boy este o invitatie de botez simpla, in culori vesele, care poate fi personalizata cu cea mai frumoasa fotografie a bebelusului vostru. Personalizabila atat pe fata cat si pe verso, cu toate informatiile necesare pentru oaspetii vostri. Singura problema pe care o va ridica probabil aceasta invitatie este alegerea fotografiei. Va rugam sa nu va certati. Bebe e cel mai frumos in toate pozele. :)

  Citeste mai mult
  4,50 RON
 • Invitatie botez personalizata - Happy Baby Girl

  O invitatie de botez de tip vedere, Happy Baby Girl are un design vesel si jucaus care, pentru a fi complet, nu are nevoie decat de fotografia celei mai frumoase fetite din lume - fetita voastra. Pe verso, invitatia poate fi personalizata cu toate informatiile necesare oaspetilor vostri.

  Citeste mai mult
  4,50 RON
 • Invitatie de botez personalizata - Baby Boy Circus

  Invitatia de botez de tip vedere Baby Boy Circus a fost creata special pentru o petrecere vesela in cinstea unui baietel special. Decorata cu desene vesele in culori pastelate, aceasta invitatie poate fi personalizata cu numele baietelului vostru pe fata si cu o fotografie cu el in loc de timbru, pe spate. De asemenea, intregul text, precum si data de pe stampila, poti fi schimbate in conformitate cu nevoile voastre.

  Citeste mai mult
  4,50 RON
 • Invitatie de botez personalizata - Baby Girl Circus

  Baby Girl Circus este o invitatie de botez de tip vedere. Vesela, in culori calde si pastelate, este destinata unei petreceri pline de voiosie in cinstea primului eveniment important din viata fetitei voastre. Poate fi personalizata pe fata cu numele ei, iar pe spate puteti adauga, pe langa informatiile necesare invitatilor, o fotografie cu cea mica, in locul timbrului vederii.

  Citeste mai mult
  4,50 RON
 • Invitatie de botez personalizata - Baby Collage

  Invitatia de botez Baby Collage este perfecta pentru a prezenta tuturor mica minune care a aparut in vietile voastre. Conceputa sub forma de vedere, fata invitatiei este complet personalizabila - puteti adauga 4 dintre cele mai frumoase fotografii cu puiul vostru, numele pe care i l-ati ales si data evenimentului. Pe spatele invitatiei aveti loc sa completati toate informatiile necesare oaspetilor vostri. Acestea vor fi adaugate unui design care imita perfect o vedere postala, cu timbru si stampila incluse.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 6,50 RON

  Special Price 5,80 RON

 • Invitatie de botez personalizata - Baby Elephant

  Baby Elephant este o invitatie de botez sub forma de vedere, vesela si colorata, potrivita pentru petrecerea unui baietel sau a unei fetite. Puteti personaliza fata invitatiei cu data evenimentului, numele bebelusului si o fotografie cu el/ea, iar pe verso puteti scrie informatiile despre botez si un mesaj pentru oaspeti de la voi sau de la cel mic. In locul timbrului vederii, puteti adauga o fotografie cu bebe.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 6,50 RON

  Special Price 5,80 RON

 • Invitatie de botez personalizata - Rocking Horse

  O invitatie de botez personalizata, in culori calde, potrivita pentru baietei jucausi. Design-ul simplu aduce aminte de clasicele camere ale copiilor din epoca victoriana. Astfel, daca sunteti o pereche de parinti indragostiti de tot ceea ce este clasic, iar botezul bebelusului vostru este un eveniment pe care il doriti vesel dar plin de eleganta, aceasta este invitatia perfecta pentru voi.

  Citeste mai mult
  4,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator