compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Alice in Tara Minunilor
Cauta dupa
Pret -
  1. 3,00 RON - 3,99 RON (1)
  2. 4,00 RON - 4,99 RON (1)
  3. 5,00 RON - 5,99 RON (2)
  4. 6,00 RON si peste (1)
personalitate -
  1. spirit neinfricat (1)
Lady Cozac - invitatii de nunta

Colectia Lady Cozac este jucausa, originala si de poveste. La noi vei gasi invitatii de nunta sau invitatii de botez pentru aproape orice tematica, care pot fi completate de o suita de alte elemente care sa completeze ziua voastra speciala - save the date, meniuri, place card-uri, numere de masa, opisuri de aranjare a salii, marturii sau cutii pentru dar. Iar o data cu colectia 2015 am lansat si produse pentru baby showers. Lady Cozac - wedding paper boutique iti pregateste:

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ JUCAUSE, in colori vii, pastelate, cu buline sau patratele numai bune pentru o nunta plina de culoare.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ ORIGINALE care anunta o nunta plina de surprize. Acest efect il puteti obtine fie printr-o forma deosebita sau un text potrivit cu tema nuntii voastre.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ  HAIOASE care anunta o nunta la care este imposibil sa nu va simtiti bine.

*INVITATII DE POVESTE, invitatii care vorbesc despre voi si despre cum v-ati cunoscut. O astfel de invitatie nu poate anunta decat o nunta de poveste.

Alice in Tara Minunilor

Alice in Tara Minunilor

Alice in Tara Minunilor e o poveste complet nebuneasca, asa ca pachetul de botez "Alice in Wonderland" nu poate fi destinat decat pentru o nebunie de petrecere. Setul este compus din: invitatia de botez, numere de masa, place carduri, meniuri si marturii. Fiecare dintre ele este decorat cu desene vesele infatisand personajele din poveste si buline delicate in culori calde.

Invitatia are forma unei felicitari, iar textul pare scris de insusi Iepurele de Martie, asa-i de zapacit. Il puteti pastra sau puteti personaliza complet invitatia cu propriile voastre cuvinte de poveste. Numerele de masa sunt carti de joc supradimensionate, decorate cu fundite colorate, iar ca marturii va oferim pliculete realizate in tematica intregului pachet, imprimate cu mesajul "Mananca-ma!", in care puteti pune un biscuite, un fursec, o ciocolata cu menta sau un jaffa cake.

Grila  Lista

Ordoneaza descrescator