atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Princess Story
Cauta dupa
Pret -
 1. 3,00 RON - 3,99 RON (1)
 2. 5,00 RON - 5,99 RON (1)
 3. 7,00 RON - 7,99 RON (1)
 4. 8,00 RON si peste (1)
personalitate -
 1. glamour style (1)

Princess Story

Princess Story

Fiecare fetita e o mica printesa si fiecare intamplare remarcabila din viata ei e o mica poveste. Alegeti sa spuneti povestea primului eveniment important al fetitei voastre cu ajutorul pachetului de botez "Princess Story".

Fiecare dintre elementele setului - invitatia de botez, numerele de masa, place cardurile si meniurile - sunt decorate cu desene vintage in culori delicate, pentru a crea o adevarata atmosfera de basm. Invitatia are un design de ravas imparatesc, fiind legata cu o panglica aurie, si contine text complet personalizabil. Place cardurile poti fi folosite si ca plicuri pentru dar, iar pe verso am creat un spatiu in care invitatii vostri pot lasa cateva ganduri sau sfaturi pentru cea mica. Numerele de masa au un design original in forma de coroana princiara pe care este imprimat numele unei printese celebre. Meniurile sunt concepute sa arate ca un castel ale carui porti se deschid pentru a primi invitatii la ospat. Am creat denumiri tematice pentru fiecare fel de mancare pe care il veti servi la eveniment, pentru ca oaspetii vostri sa se simta cu adevarat rasfatati.

 1. Invitatie de botez personalizata - Princess Story

  Ravas imparatesc de dat sfoara in tara pentru o petrecere speciala - botezul unei mici printese. Princess Story este o invitatie pentru fetite delicate, conceputa in in culori calde si decorata cu desene gingase. Textul este complet personalizabil, iar invitatia este livrata cu o eleganta fundita aurie. Pentru a completa decorul petrecerii, puteti alege produsele complementare ale pachetului Princess Story - meniuri, numere de masa sau place carduri.

  Citeste mai mult
  7,70 RON
 • Meniu personalizat pentru botez - Princess Story

  Meniul parte a pachetului de botez Princess Story are un design inedit. Realizat folosind culorile delicate ale invitatiei in jurul careia am elaborat setul, meniul invita la o incursiune in bucatariile palatului regal. Coperta conceputa sub forma portilor unui castel se deschide la jumatate pentru a dezvalui ospatul imparatesc care ii asteapta pe oaspeti.

  Citeste mai mult
  5,50 RON
 • Numar masa personalizat pentru botez - Princess Story

  Pentru pachetul Princess Story am gandit nume in loc de numere pentru mese. Fiecare dintre mese va purta numele unei printese celebre, inscris pe o coroana regala, decorata cu buline delicate in culorile setului. Numele le puteti alege voi, din multitudinea de capete incoronate feminine ale lumii reale sau imaginare. Completati-le in campul dedicat de mai jos.

  Am atasat coroanelor betisoare lungi din lemn pentru a va ajuta sa le pozitionati in siguranta in cadrul aranjamentelor florale de pe mese.

  Citeste mai mult
  8,00 RON
 • Place card personalizat pentru botez - Princess Story

  Place card-ul din setul pentru botez Princess Story are un design special. Poate fi folosit si ca plic pentru dar, dar si ca mesaj pentru fetita voastra. Pe spatele place card-ului am imprimat un text pentru invitati, care ii indeamna sa ii lase micutei cateva sfaturi sau ganduri pentru viitor. Pastrati-le si daruiti-i-le cand se va face mare. Vor fi o amintire nepretuita de la botezul ei. Folositi campul de mai jos pentru a face copy/paste listei de invitati pe care o vreti tiparita pe place cards. Despartiti numele unele de altele apasand tasta ENTER, nu folositi virgule sau alte semne de punctuatie. Scrieti numele exact asa cum vreti sa apara pe plicuri (cu sau fara diacritice). Noi nu modificam nimic la lista voastra, ea va fi preluata automat din acest camp si adaugata in fisierul de print. Veti primi apoi un mail cu acest fisier, pentru a-l verifica inainte de productie.

  AVETI GRIJA SA ADAUGATI IN COS ACELASI NUMAR DE PLICURI CU NUMARUL INVITATILOR DIN LISTA :)

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 4,00 RON

  Special Price 3,80 RON

 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator