compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

The Funny Robot
Cauta dupa
Pret -
  1. 3,00 RON - 3,99 RON (3)
  2. 4,00 RON - 4,99 RON (1)
  3. 5,00 RON - 5,99 RON (1)
  4. 8,00 RON si peste (1)
personalitate -
  1. vesel fara motiv (1)
Lady Cozac - invitatii de nunta

Colectia Lady Cozac este jucausa, originala si de poveste. La noi vei gasi invitatii de nunta sau invitatii de botez pentru aproape orice tematica, care pot fi completate de o suita de alte elemente care sa completeze ziua voastra speciala - save the date, meniuri, place card-uri, numere de masa, opisuri de aranjare a salii, marturii sau cutii pentru dar. Iar o data cu colectia 2015 am lansat si produse pentru baby showers. Lady Cozac - wedding paper boutique iti pregateste:

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ JUCAUSE, in colori vii, pastelate, cu buline sau patratele numai bune pentru o nunta plina de culoare.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ ORIGINALE care anunta o nunta plina de surprize. Acest efect il puteti obtine fie printr-o forma deosebita sau un text potrivit cu tema nuntii voastre.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ  HAIOASE care anunta o nunta la care este imposibil sa nu va simtiti bine.

*INVITATII DE POVESTE, invitatii care vorbesc despre voi si despre cum v-ati cunoscut. O astfel de invitatie nu poate anunta decat o nunta de poveste.

The Funny Robot

The Funny Robot

"The Funny Robot" este un pachet creat special pentru botezuri colorate si amuzante. Roboteii nu-s numai foarte simpatici, sunt si extrem de isteti si ii vor captiva pe oaspetii vostri. Elementele acestui set - invitatia de botez, numerele de masa, place cardurile, meniurile, mesajele pentru bebelus si marturiile - au un design in culori captivante si desene vesele.Fiecare dintre ele este personalizat cu text in "limbaj robotesc", care este insa complet personalizabil.

Invitatia are trei pagini diferite, legate intr-un plic tematic. Numarul de masa este o tinta, asa cum este ea vazuta prin ecranul vizual al unui robotel, meniurile sunt decorate cu denumiri jucause pentru fiecare fel de mancare servit la petrecere, mesajele pentru bebelus contin un text de multumire in limbaj binar, iar marturiile sunt magnetei de frigider cu mesaje amuzante.

Grila  Lista

Ordoneaza descrescator