atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Meniuri
Cauta dupa
Pret -
 1. 4,00 RON - 4,99 RON (3)
 2. 5,00 RON si peste (3)
personalitate -
 1. plin de surprize (1)

Meniuri

 1. Meniu personalizat pentru botez - Pirate Adventure

  Meniul parte a setului Pirate Adventure foloseste culorile si desenele vesele ale celorlalte componente, imaginea unui ospat pirateresc fiind completata de denumirile amuzante si surprinzatoare ale felurilor de mancare servite invitatilor. L-am conceput pentru ca veselia sa nu va paraseasca nici atunci cand nu sunteti pe ringul de dans.

  Citeste mai mult
  5,50 RON
 • Meniu personalizat pentru botez - Colorful Kite

  Meniul pachetului de botez Colorful Kite urmeaza linia de culori si desene a tuturor accesoriilor din set si, are, in plus, denumiri tematice amuzante pentru fiecare dintre felurile de mancare pe care le veti servi la petrecerea voastra din al noualea cer.

  Citeste mai mult
  4,50 RON
 • Meniu personalizat pentru botez - The Funny Robot

  Acest meniu conceput ca parte a pachetului de botez The Funny Robot va completa atmosfera petrecerii voastre cu antene si butoane si va aduce zambetul pe buzele invitatilor. Fiecare dintre felurile de mancare servite la botez este redenumit pentru a se integra in tema generala a petrecerii. Puteti pastra denumirile sau le puteti personaliza cu propriile voastre idei.

  Citeste mai mult
  4,50 RON
 • Meniu personalizat pentru botez - Princess Story

  Meniul parte a pachetului de botez Princess Story are un design inedit. Realizat folosind culorile delicate ale invitatiei in jurul careia am elaborat setul, meniul invita la o incursiune in bucatariile palatului regal. Coperta conceputa sub forma portilor unui castel se deschide la jumatate pentru a dezvalui ospatul imparatesc care ii asteapta pe oaspeti.

  Citeste mai mult
  5,50 RON
 • Meniu personalizat pentru botez - Alice in Wonderland

  Am creat meniul cu bucate fermecate din Tara Minunilor cu gandul la o petrecere magica - cea a fetitei voastre. Denumirile felurilor de mancare par vrajite, iar design-ul meniului urmeaza tematica intregului pachet Alice in Wonderland - colorat si delicat. Textul intregului meniu este complet personalizabil.

  Citeste mai mult
  4,50 RON
 • Meniu personalizat pentru botez - Baby Elephant

  Meniul Baby Elephant pastreaza linia de culori si desene a invitatiei cu acelasi nume si are la interior doua pagini complet personalizabile cu toate bunatatile cu care aveti de gand sa va rasfatati invitatii.

  Citeste mai mult
  5,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator