atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Bebelus

Bebelus

 1. Cutie de dar personalizata pentru botez - Monster Land

  Cutia pentru dar de botez este realizata din lemn, cu un design in ton cu restul elementelor din pachetul Monster Land. Capacul poate fi personalizat cu numele bebelusului vostru si data evenimentului, iar interiorul are, de asemenea, un mesaj complet personalizabil, care poate fi numele petrecerii sau orice altceva va trece prin cap. Desenele cu monstruleti decoreaza interiorul capacului si partea laterala din fata a cutiei. Dupa incheierea petrecerii, cutia poate fi folosita pentru a depozita jucarii sau pentru a pastra mesajele de la invitati. Cutia se livreaza fara jucariile monstrulet.

  Citeste mai mult
  230,00 RON
 • Cutie de dar personalizata pentru botez - Colorful Kite

  Cutia pentru dar de botez este realizata din lemn, cu un design in ton cu restul elementelor din pachetul Colorful Kite. Decorat cu versuri originale, care celebreaza venirea pe lume a noului bebelus, capacul poate fi personalizat cu propriul vostru text, numele copilului si data evenimentului. In interior veti gasi, de asemenea, un mesaj complet personalizabil. Desenele cu animale colorate decoreaza si partea laterala din fata a cutiei. Puteti sa o folositi apoi pentru a depozita jucariile bebelusului, pentru a pastra mesajele de la invitati sau ca si cutie de amintiri cu diverse lucruri pe care vreti sa le pastrati din copilaria micutului vostru.

  Citeste mai mult
  230,00 RON
 • Cutie de dar personalizata pentru botez - Baby Elephant

  Cutia pentru dar de botez este realizata din lemn, cu un design in ton cu restul elementelor din pachetul Baby Elephant. Capacul poate fi personalizat cu propriile voastre versuri dedicate bebelusului sau cu un mesaj special, dar si cu numele copilului si data botezului. Un mesaj personalizabil puteti adauga si la interior. Partea laterala din fata a cutiei este decorata cu picaturi de apa stilizate. Cutia poate fi folosita dupa eveniment pentru a depozita jucariile bebelusului sau pentru a pastra amintiri din copilaria lui.

  Citeste mai mult
  230,00 RON
 • Cutie de dar personalizata pentru botez - Pirate Adventure

  Cutia de dar Pirate Adventure este un produs complet personalizabil, realizat din lemn, in ton cu restul elementelor din pachetul cu acelasi nume. Cu ajutorul editorului de personalizare puteti schimba atat mesajul de pe exteriorul capacului, cat si cel din interior. Cutia poate fi folosita dupa botez pentru a pastra jucariile sau amintirile bebelusului vostru.

  Citeste mai mult
  230,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator