atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Jurnale

Jurnale

 1. Jurnal - Chestii importante

  Pentru ca exista chestii pe care nu trebuie sa le uiti, chestii care trebuie facute, chestii pe care trebuie sa le rezolvi si exista CHESTII MEGA EXTRA IMPORTANTE, am creat jurnalul "Chestii importante". Cu un design elegant si un interior in care iti poti nota totul sub forma de liste ce trebuie bifate in momentul in care le-ai terminat, acest jurnal a fost conceput sa-l ai cu tine mereu si sa-ti notezi in el tot ce chiar nu ai voie sa uiti.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 33,00 RON

  Special Price 28,00 RON

 • Jurnal - Chestii de tinut minte

  Ajuta-te singur sau ajuta un prieten, cu acest jurnal pe care sa-l umpleti cu "Chestii pe care chiar tre' sa le tii minte". Sunt o gramada de chestii care se intampla in viata voastra in fiecare zi si e greu spre imposibil sa iti amintesti toate lucrurile pe care le ai de facut, de cumparat, de reparat, de cautat, de rezolvat. Pana la urma, omul isi poate folosi doar 10% din creier. Pentru restul, am inventat acest jurnal. Asa ca lasa hartia sa te ajute, si noteaza in paginile lui tot ce nu ai voie sa uiti.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 33,00 RON

  Special Price 28,00 RON

 • Caietul meu de retete

  Pentru ca nimeni pe lume nu face mancare mai buna ca tine. Pentru ca iti place sa-ti rasfeti mereu prietenii cu ceva bun atunci cand va vedeti si sa ii dai pe spate pe cei care abia te-au cunoscut cu talentele tale culinare. Dar mai ales pentru ca retetele tale nu trebuie sa se piarda, am creat acest Caiet de retete.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 33,00 RON

  Special Price 28,00 RON

 • Jurnal - Little Evil Plans

  "My Little Evil Plans" este un jurnal pe care orice fata ar trebui sa il aiba. Nu pentru ca ar vrea sa faca rau cuiva, ci pentru ca fiecare fata ar trebui sa planuiasca un soi de cucerire a lumii. Pe care s-o decoreze apoi cu flori si curcubee si s-o puna sa spele vasele. >:)

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 33,00 RON

  Special Price 28,00 RON

 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator