atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Suntem in cautare de colegi noi

Suntem in cautarea unor colegi care sa ramana in echipa noastra pentru mult timp. Daca exista vreo deschidere de post atunci o gasesti aici.

OPERATOR COMENZI ONLINE

Dacă ești din București (sau împrejurimi), ești o persoană serioasă, ordonată, sociabilă și foarte atentă la detalii, hai să ne cunoaștem.

Varsta - Nu conteaza

Sex - Nu conteaza

Abilitati - O persoana tehnica si cu excelente abilitati de comunicare, fara probleme de vorbire si cu o voce calda (vei discuta cu clientii la telefon iar felul in care comunici este extrem de important)

Experienta - cu sau fara experienta (poate fi un tanar care nu am mai lucrat pana acum, poate fi o persoana la a doua tinerete). Media de varsta in echipa noastra este de 30 de ani.

Disponibilitate - In Bucuresti, program de luni pana vineri orele 10-18

Ce am vrea noi sa stii sa faci (daca nu stii te invatam noi):

  • Să menții relația cu clienții, furnizorii si curierii (procese specifice magazinelor online)

  • Să preiei și să gestionezi comenzile și apelurile telefonice (ii vei suna sa confirmi cu ei comanda inainte sa o expediezi)

  • Să pregătești coletele pentru livrare (emitere AWB-uri, facturi, etichetare, împachetare, schimbarea statusurilor comenzilor)

  • Sa nu te sperie Microsoft Excel

  • Procese specifice gestiunii stocurilor de marfa (recepție de pe factura marfă, facturare catre client și inventariere de stoc)

La ce să te aștepți de la noi:

  • Sa te invatam daca nu stii si sa te ajutam daca nu intelegi

La ce să nu te aștepți:

  • Să primești ordine (ne-ar plăcea să ai inițiativă!)

Ce trebuie să știi despre noi:

Compania noastră este un start-up, o firmă cu doar o mână de colegi, în care multi-tasking-ul este adesea necesar și nu suntem în căutare de pasageri, ci de colegi cu care să ne întâlnim la muncă și peste mai mulți ani.

Salariu:

Orice post este remunerat in baza unui contract de munca, cu un salariu corect pentru munca pe care o sa o depui, un salariu care va creste o-data la cateva luni, mai precis de 3 ori pe an, atata timp cat esti dispus/a sa fi tot mai performant/a in munca ta.

Daca esti interesat, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul acesta

.