atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Cum personalizez

Cum personalizez

1. Pentru a personaliza un produs trebuie sa apesi butonul personalizeaza din pagina produsului respectiv. Daca produsul nu este personalizabil in locul acestei functii va fi cea de adauga in cos. Daca produsul are inclus, in costul sau un plic, inainte de a incepe personalizareatrebuie sa selectati culoarea plicului dorit.

2. Pentru a modifica un text da dublu click pe el si va aparea caseta MODIFICA TEXT. Poti schimba fontul, modul in care este scris, dimensiunea, spatierea intre randuri, alinierea si culoarea. Click pe optiuni avansate si poti sa modifici si spatierea intre litere, dimensionarea orizontala si verticala sau transparenta campului de text.

      

ATENTIE! Daca va apare cruciulita rosie in dreapta chenarului de text pe care tocmai il modifici, iar dupa modificare textul apare intr-un chinar rosu, inseamna ca mai exista cuvinte care nu se vor vedea la print. Pentru asta te rugam sa redimensionezi textul si sa te asiguri ca acesta a incaput corect in caseta de text.

Campurile de text pe care dai dublu click si in dreptul carora nu iti va aparea caseta MODIFICA TEXT, nu pot fi editate. Daca nu vrei ca pe invitatie sa apara un anumit text, trebuie sa dai dublu click pe zona nedorita si pur si simplu sa stergi continutul campului de text.

Daca vrei sa adaugi un text, intr-o zona in care noi nu am pus o caseta de text, trebuie sa apesi butonul ADAUGA TEXT pozitionat deasupra zonei cu designul pe care il editezi.

Roteste un camp de text din marginea acestuia cu ajutorul sagetii in forma de cerc. Nu pot fi rotite campurile de text in marginea carora nu apare sageata sub forma de cerc. Acelea au fost blocate pentru a va usura munca.

3. Poti adauga poze oriunde, chiar daca in designul ales nu am prevazut un camp special pentru atasarea unei poze. Apasa butonul ADAUGA IMAGINE pozitionat deasupra zonei cu designul pe care il editezi. Incarca poza din calculatorul tau, de pe Facebook, Flick, Picasa sau Dropbox. Nu-ti face griji cu privire la calitatea imaginii. Atata timp cat nu iti apare un avertisment ca imaginea este prea mica pentru print, poti fi sigur ca v-a iesi ok. Poti incarca imagini atat in format jpg, png cat si pdf.

Cu dublu click pe o poza se deschide caseta MODIFICA IMAGINEA, de unde poti roti, alinea sau modifica imaginea. Click pe optiuni avansate si poti adauga un contur imaginii, poti stabili grosimea si culoarea conturului.

  

4. Dupa ce ati terminat de editat produsul dati click pe butonul AM TERMINAT,  pozitionat deasupra zonei cu designul pe care il editezi.

Se deschide o noua pagina cu butoanele: ADAUGA IN COS, FA ALTE MODIFICARI, SALVEAZA PENTRU MAI TARZIU. Poti finaliza comanda daca esti sigur ca produsul tau e gata. Poti sa te intorci in pagina de editare daca ai uitat sa scrii ceva sau poti salva si edita mai tarziu.

Poti lucra la designul tau oricand doresti. Le poti arata si celor dragi sa-si dea cu parerea. Pentru a revedea designul salvat trebuie sa intri in contul meu, si sa dai click in meniul din stanga pe linia de text PRODUSE PERSONALIZATE SALVATE si cu click pe butonul editare din dreapta, ajungi iar in editorul de personalizare.

*fisierele pe care le vei salva nu au calitatea necesara pentru a fi printate. Fisierele care au calitatea de print se gasesc in baza noastra de date.

DOAR IN CAZUL PLACE-CARDURILOR SI A NUMERELOR DE MASA

Daca vrei sa scri pe place-card numele invitatului si chiar un mesaj personalizat, trebuie sa adaugi manual paginile de personalizat in functie de numarul de invitati pe care ii ai la eveniment. 

Adaugarea unor pagini noi se face din coltul dreaptea sus al iconitei de pe banda din stanga. VEZI poza de mai jos.

Click pe sageata  din coltul drept si se deschide un meniu cu optiunile: ADAUGA PAGINA INAINTE, ADAUGA PAGINA DUPA si  STERGE PAGINA. Astfel poti duplica paginile existente si inlocui campurile care trebuie personalizate.

ATENTIE! Daca fiecare produs reprezinta o pagina, pentru fiecare pagina noua adaugata, va rugam sa va asigurati ca aveti in cos, la numarul de produse un numar egal cu paginile pe care le-ati adaugat. Exemplu: un place-card cu o pagina personalizabila = un produs. Adaugarea a 10 pagini = 10 produse.

Daca vrei sa pui un camp de text in plus, spre exemplu la un place card, trebuie sa tii cont de pozitionarea textelor din pagina pe care o editezi. Intrucat plicul va fi indoit, unele texte vor fi scrise normal si altele vor aparea intoarse. VEZI poza de mai jos. 

! Regula e valabila oriunde vei gasi texte cu scrisul intors.

Daca aveti sugestii sau nelamuriri ne puteti scrie la atelier@ladycozac.ro sau ne puteti suna la 0740 540 598.