atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

LadyCozac.ro este un proiect al SC KRONIA CITY SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, strada Turda nr. 98, bl. 29A, Sc. B, ap. 5, et. 1, sector 1, Romania, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/8128/2015, cod unic de inregistrare fiscala 34732558.

Colectia Lady Cozac este jucausa, originala si de poveste. La noi vei gasi invitatii pentru aproape orice tematica de nunta sau botez, care pot fi completate de o suita de alte elemente care sa completeze ziua voastra speciala - save the date, meniuri, place card-uri, numere de masa, opisuri de aranjare a salii, marturii sau cutii pentru dar. Iar o data cu colectia 2015 am lansat si produse pentru baby showers. 

Lady Cozac - wedding paper boutique iti pregateste:

*INVITATII JUCAUSE, in colori vii, pastelate, cu buline sau patratele numai bune pentru o nunta plina de culoare.

*INVITATII ORIGINALE care anunta o nunta plina de surprize. Acest efect il puteti obtine fie printr-o forma deosebita sau un text potrivit cu tema nuntii voastre.

*INVITATII HAIOASE care anunta o nunta la care este imposibil sa nu va simtiti bine.

*De efect sunt si INVITATIILE DE POVESTE, invitatii care vorbesc despre voi si despre cum v-ati cunoscut. O astfel de invitatie nu poate anunta decat o nunta de poveste.