atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

New Baby

New Baby

 1. Felicitare personalizata - Angel

  Decorata cu silueta unui ingeras, felicitarea „Angel” este perfecta pentru a fi daruita la nasterea sau la botezul unui bebelus. Am imprimat pe ea definitia din DEX a ingerului: „ÎNGER, îngeri, s. m. – 1) Fiinţă spirituală, cu aripi, înzestrată cu calităţi excepţionale (de bunătate, de frumuseţe); 2) fig. Persoană perfectă; om cu conştiinţa nepătată; 3) Epitet dezmierdător dat unei persoane. – Lat. angelus.”. Complet personalizabila la interior cu un mesaj din partea expeditorului. Il puteti scrie direct in casuta de mai jos sau de mana, cand va livram felicitarea.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Baby Birds

  Un cadou de daruit bebelusului care tocmai a intrat in viata ta - fie ca este al tau sau al cuiva drag. Decorat cu desenele unor pasari, exteriorul este personalizabil atat in ceea ce priveste culorile, cat si si textul. De asemenea, puteti adauga text si la interior, pentru a face experienta si mai personala.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Welcome

  O felicitare colorata precum camera unui copil cand toate jucariile sunt raspandite pe covor. Am conceput-o pentru ca tu sa poti sarbatori asa cum se cuvine venirea pe lume a unui bebelus special. "Bun venit pe lume, pui de om" este un mesaj potrivit atat pentru baietei cat si pentru fetite, iar felicitarea poate fi personalizata la interior cu un mesaj personal, pe care il poti completa in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Twins

  O felicitare dedicata prietenei tale proaspete mamici a unei perechi de gemeni. Este vesela si colorata si poate fi personalizata la interior, folosind casuta de mai jos, cu un mesaj personal pentru tanara mama sau pentru cei doi bebelusi care tocmai au venit pe lume.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Girl Christening

  Creata pentru a fi daruita cu ocazia botezului unei fetite, "Girl Christening" este o felicitare cu aspect vintage, decorata cu desenul unui bebelus infasat, care doarme linistit. Poate fi personalizata la exterior cu numele copilului, iar la interior puteti folosi editorul nostru pentru a adauga un mesaj personal precum un sfat pentru parinti sau pentru cel mic, sa-i fie de folos cand va creste.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Christening Day

  "Christening Day" este o felicitare conceputa pentru a fi facuta cadou in ziua botezului unui bebelus special in viata ta. Decorata cu buline delicate in culori calde, felicitarea poate fi personalizata la exterior cu numele copilului si la interior cu un mesaj personal pentru el sau pentru parinti.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - It's a girl

  O felicitare vesela si amuzanta, pe care o poti face cadou proaspetei mamici a unei fetite. Este imprimata la exterior cu instructiuni si insemne specifice despre cum sa aiba grija de noua viata din viata ei. La interior, poate fi personalizata cu un mesaj special si personal, pe care il poti completa direct in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - It's a boy

  „It's a boy” este o felicitare amuzanta, conceputa pentru a fi facuta cadou unei proaspete mamici de baietel. Am imprimat-o cu insemnele specifice etichetei unei haine noi, instructiuni vesele despre cum sa ai grija de noua viata din viata ta. Poate fi personalizata la interior cu un mesaj personal, pe care il poti completa direct in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Baby Christening

  O felicitare cu design delicat, infatisand botoseii unui nou nascut. Am creat-o special pentru a fi daruita cu ocazia botezului unui bebelus special. Poate fi personalizata cu text la interior, daca il completati in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - New Baby Boy

  O felicitare colorata si jucausa, dedicata nasterii unui baietel special. Poate fi personalizata la interior cu un mesaj din partea expeditorului sau o puteti primi goala, pentru a scrie cateva randuri de mana.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator
  1. 1
  2. 2