atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

New Baby

New Baby

 1. Felicitare personalizata - Angel

  Decorata cu silueta unui ingeras, felicitarea „Angel” este perfecta pentru a fi daruita la nasterea sau la botezul unui bebelus. Am imprimat pe ea definitia din DEX a ingerului: „ÎNGER, îngeri, s. m. – 1) Fiinţă spirituală, cu aripi, înzestrată cu calităţi excepţionale (de bunătate, de frumuseţe); 2) fig. Persoană perfectă; om cu conştiinţa nepătată; 3) Epitet dezmierdător dat unei persoane. – Lat. angelus.”. Complet personalizabila la interior cu un mesaj din partea expeditorului. Il puteti scrie direct in casuta de mai jos sau de mana, cand va livram felicitarea.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - It's a boy

  „It's a boy” este o felicitare amuzanta, conceputa pentru a fi facuta cadou unei proaspete mamici de baietel. Am imprimat-o cu insemnele specifice etichetei unei haine noi, instructiuni vesele despre cum sa ai grija de noua viata din viata ta. Poate fi personalizata la interior cu un mesaj personal, pe care il poti completa direct in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - It's a girl

  O felicitare vesela si amuzanta, pe care o poti face cadou proaspetei mamici a unei fetite. Este imprimata la exterior cu instructiuni si insemne specifice despre cum sa aiba grija de noua viata din viata ei. La interior, poate fi personalizata cu un mesaj special si personal, pe care il poti completa direct in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Welcome

  O felicitare colorata precum camera unui copil cand toate jucariile sunt raspandite pe covor. Am conceput-o pentru ca tu sa poti sarbatori asa cum se cuvine venirea pe lume a unui bebelus special. "Bun venit pe lume, pui de om" este un mesaj potrivit atat pentru baietei cat si pentru fetite, iar felicitarea poate fi personalizata la interior cu un mesaj personal, pe care il poti completa in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator