atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Zi de nastere

Zi de nastere

 1. Felicitare personalizata - Happy Crab Birthday

  Un desen colorat cu un crab vesel, adaugat pe o felicitare creata special pentru aniversarea unui copilas. In cercul de pe exterior puteti pune varsta pe care acesta o implineste, puteti personaliza mesajul de la multi ani adaugand la final numele copilului si puteti folosi editorul nostru pentru a personaliza interiorul felicitarii cu un mesaj personal. Sau o puteti lasa goala, pentru a-l adauga pe acesta din urma de mana, atunci cand o primit acasa.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Birthday Monkey

  O felicitare conceputa pentru ziua de nastere a unui copilas nazdravan. Decorata in culori vesele, cu desenul unei maimutici amuzante, felicitarea este complet personalizabila. Ii puteti adauga un mesaj personal la interior completandu-l direct in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Celebrate

  "Celebrate" este o felicitare pe care am conceput-o pentru a fi daruita unei mirese (sau unui mire) cu ocazia petrecerii burlacilor. Sau, de ce nu, poate chiar in ziua nuntii, daca sunt persoane mai neconventionale. "E timpul sa bem sampanie si sa dansam pe mese" este un indemn pe cat de amuzant, pe atat de bine adaptat situatiei. Felicitarea poate fi personalizata la exterior cu semnatura expeditorului si la interior cu un mesaj personal.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Special Days

  "Special Days" este o felicitare care poate marca o zi de nastere, o nunta sau o aniversare de relatie. Ziua speciala poate fi cea in care s-a nascut jumatatea ta, cea in care ati spus "Da" sau oricare alta care a lasat o amintire in urma. Felicitarea poate fi personalizata cu data pe care o doresti, precum si cu un mesaj personal la interior.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator