atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Cauta dupa
Categorie -
 1. Nunta (17)
 2. Aniversare (8)
 3. Zi de nastere (4)
 4. New Baby (11)
 5. El&Ea (7)
personalitate -
 1. plin de surprize (1)
 2. romantic incurabil (4)
Pret -
 1. 10,00 RON si peste (35)

Felicitari

 1. Felicitare personalizata - Will you

  O propunere speciala pentru cea mai buna prietena a ta. El te-a cerut pe tine, acum tu o vei cere pe ea. Garantam ca va fi extrem de impresionata de gestul tau. Adauga felicitarii, la interior, un mesaj personal, completand casuta de mai jos, pentru a face momentul si mai emotionant.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare - Propunere decenta

  "Propunere decenta" este o felicitare delicata si colorata, creata special pentru o viitoare mireasa. Daruieste-o prietenei care iti va fi alaturi in ziua nuntii ca sa se asigure ca vei avea o zi perfecta, sa te tina de mana, sa te calmeze sau sa planga cu tine. E o cerere oficiala pentru ca ea sa indeplineasca unul dintre cele mai importante roluri in cadrul evenimentul tau. Felicitarea este goala pe interior, ca sa ii poti scrie un text personal :)

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Bride

  O felicitare delicata, cu aspect vintage, pe care o poti darui femeii care-ti face viata frumoasa, in ziua nuntii voastre. Este personalizabila, pentru ca tu sa ii poti adauga la interior un mesaj personal. Completeaza-l in casuta de mai jos. :)

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Groom

  O felicitare cu aspect vintage, pe care o poti darui barbatului care-ti face viata frumoasa, in ziua nuntii voastre. Este personalizabila, pentru ca tu sa ii poti adauga la interior un mesaj personal. Completeaza-l in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Compromis

  O declaratie de dragoste amuzanta, pentru cei carora le place sa-si necajeasca in mod constant jumatatea. "Te iubesc! Cineva tre' s-o faca si pe asta." este mesajul dulce-amar pe care l-am imprimat pe exteriorul acestei felicitari si te lasam pe tine sa o personalizezi la interior cu un mesaj special care sa incline balanta in favoarea dulcelui. Completeaza-l direct in casuta de mai jos :)

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - De cand te iubesc

  O felicitare conceputa pentru cuplurile care impartasesc un secret - fie el romantic sau interzis minorilor - cu privire la ziua in care si-au dat seama ca se iubesc. Daruieste-o jumatatii tale si personalizeaz-o cu un mesaj personal la interior. Il poti completa direct in casuta de mai jos :)

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Favourite husband

  Daruieste-i aceasta felicitare sotului tau preferat. Stim ca ai doar unul, si el stie asta, de aceea iti promitem ca mesajul imprimat pe ea ii va smulge un zambet. Felicitarea poate fi personalizata la interior cu un mesaj personal, pe care il poti adauga in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Happy couple

  Pentru cuplul drag tie care tocmai se casatoreste, si-a anuntat logodna sau sarbatoreste o aniversare importanta in relatie am creat felicitarea "Happy Couple". Spune-le ca n-ai vazut niciodata doi oameni mai fericiti impreuna si personalizeaza felicitarea la interior cu un mesaj original, doar al tau. Scrie-l cu incredere in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Joy

  Un adevarat strigat de bucurie pentru cele doua persoane la care tii atat de mult si care s-au hotarat sa se casatoreasca. Daruieste-le felicitarea "Joy" ca sa stie cat de mult de bucuri pentru ei. O poti personaliza la interior cu un mesaj original pe care te rugam sa-l adaugi in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Most beautiful bride

  O felicitare cu mesaj emotionant, care poate fi daruita miresei de catre mire, domnisoara de onoare, nasa, unul dintre parinti sau oricare dintre bunii ei prieteni. Interiorul este personalizabil cu un mesaj original, pe care il poti completa in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4