compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Cauta dupa
Categorie -
 1. Nunta (16)
 2. Aniversare (9)
 3. Zi de nastere (4)
 4. New Baby (11)
 5. El&Ea (5)
personalitate -
 1. plin de surprize (2)
 2. romantic incurabil (4)
Pret -
 1. 10,00 RON si peste (36)

Felicitari

 1. Felicitare personalizata - Will you

  O propunere speciala pentru cea mai buna prietena a ta. El te-a cerut pe tine, acum tu o vei cere pe ea. Garantam ca va fi extrem de impresionata de gestul tau. Adauga felicitarii, la interior, un mesaj personal, completand casuta de mai jos, pentru a face momentul si mai emotionant.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare - Propunere decenta

  "Propunere decenta" este o felicitare delicata si colorata, creata special pentru o viitoare mireasa. Daruieste-o prietenei care iti va fi alaturi in ziua nuntii ca sa se asigure ca vei avea o zi perfecta, sa te tina de mana, sa te calmeze sau sa planga cu tine. E o cerere oficiala pentru ca ea sa indeplineasca unul dintre cele mai importante roluri in cadrul evenimentul tau. Felicitarea este goala pe interior, ca sa ii poti scrie un text personal :)

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Best Ever Wife

  O felicitare conceputa pentru ca tu sa ii spui la multi ani celei mai frumoase, mai dragastoase, mai speciale si mai magice persoane din viata ta - sotia ta. Cu un mesaj simplu la exterior - "Celei mai bune sotii din lume" - felicitarea poate fi personalizata adaugand un mesaj personal la interior. Completeaza-l in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Celebrate

  "Celebrate" este o felicitare pe care am conceput-o pentru a fi daruita unei mirese (sau unui mire) cu ocazia petrecerii burlacilor. Sau, de ce nu, poate chiar in ziua nuntii, daca sunt persoane mai neconventionale. "E timpul sa bem sampanie si sa dansam pe mese" este un indemn pe cat de amuzant, pe atat de bine adaptat situatiei. Felicitarea poate fi personalizata la exterior cu semnatura expeditorului si la interior cu un mesaj personal.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Special Days

  "Special Days" este o felicitare care poate marca o zi de nastere, o nunta sau o aniversare de relatie. Ziua speciala poate fi cea in care s-a nascut jumatatea ta, cea in care ati spus "Da" sau oricare alta care a lasat o amintire in urma. Felicitarea poate fi personalizata cu data pe care o doresti, precum si cu un mesaj personal la interior.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Bride

  O felicitare delicata, cu aspect vintage, pe care o poti darui femeii care-ti face viata frumoasa, in ziua nuntii voastre. Este personalizabila, pentru ca tu sa ii poti adauga la interior un mesaj personal. Completeaza-l in casuta de mai jos. :)

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Groom

  O felicitare cu aspect vintage, pe care o poti darui barbatului care-ti face viata frumoasa, in ziua nuntii voastre. Este personalizabila, pentru ca tu sa ii poti adauga la interior un mesaj personal. Completeaza-l in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Compromis

  O declaratie de dragoste amuzanta, pentru cei carora le place sa-si necajeasca in mod constant jumatatea. "Te iubesc! Cineva tre' s-o faca si pe asta." este mesajul dulce-amar pe care l-am imprimat pe exteriorul acestei felicitari si te lasam pe tine sa o personalizezi la interior cu un mesaj special care sa incline balanta in favoarea dulcelui. Completeaza-l direct in casuta de mai jos :)

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - De cand te iubesc

  O felicitare conceputa pentru cuplurile care impartasesc un secret - fie el romantic sau interzis minorilor - cu privire la ziua in care si-au dat seama ca se iubesc. Daruieste-o jumatatii tale si personalizeaz-o cu un mesaj personal la interior. Il poti completa direct in casuta de mai jos :)

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Felicitare personalizata - Favourite husband

  Daruieste-i aceasta felicitare sotului tau preferat. Stim ca ai doar unul, si el stie asta, de aceea iti promitem ca mesajul imprimat pe ea ii va smulge un zambet. Felicitarea poate fi personalizata la interior cu un mesaj personal, pe care il poti adauga in casuta de mai jos.

  Citeste mai mult
  11,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4