compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Bilete
Cauta dupa
Pret -
 1. 7,00 RON si peste (9)
personalitate -
 1. calator visator (4)
 2. glamour style (1)
 3. mereu in centrul atentiei (2)
 4. retro spirit (1)
 5. vintage chic (1)

Bilete

 1. Invitatie de nunta personalizata: Bilet de avion - Sky Dream

  Am creat invitatia de nunta bilet de avion special pentru mirii indragostiti de calatorii. Sky Dream are un design in culorile cerului senin, si este prevazuta cu spatii destinate tuturor informatiilor necesare oaspetilor, pastrand aspectul unui tichet de imbarcare veritabil. Pe verso veti gasi si un text original pentru invitatii vostri, pe care il puteti pastra sau il puteti inlocui cu propriul vostru mesaj special.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 8,00 RON

  Special Price 7,50 RON

 • Invitatie de nunta personalizata: Bilet de tren - Orient Express

  Colectia "Travel" de la Lady Cozac este completata in acest an de invitatiile bilet de tren. Pentru mirii care prefera calatoriile boeme. Conceputa in culori calde, "Orient Express" este invitatia la bordul unei calatorii elegante, amintind de traseul distinsului tren. Pe fata invitatiei veti gasi campuri pe care le puteti completa cu informatiile organizatorice, iar pe verso am imprimat un text original pentru invitatii vostri, pe care il puteti pastra sau il puteti inlocui cu propriul vostru mesaj special.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 8,50 RON

  Special Price 7,50 RON

 • Invitatie de nunta personalizata: Bilet cinema - Red Carpet

  Daca povestea voastra de dragoste a demonstrat ca viata bate filmul, atunci e nevoie de o premiera si un covor rosu pentru ziua care va consfinti faptul ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Si pentru ca trebuie sa dati sfoara-n tara, am creat invitatia bilet de cinema. Cu tot cu locul rezervat. Iar daca planuiti o adevarata petrecere demna de covorul rosu atunci nu puteti rata celelalte elemente ale pachetului "Red Carpet" - opis mese, numere de masa, meniuri, plicuri si marturii.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 8,00 RON

  Special Price 7,00 RON

 • Invitatie de nunta personalizata: Bilet la concert - Wedding Festival

  Daca sunteti genul de oameni care nu rateaza concertele-eveniment sau festivalurile de muzica, iar prietenii vostri stiu ca ati face orice pentru un bilet la o reprezentatie speciala a artistilor vostri favoriti, atunci nu va fi o surpriza pentru nimeni daca decideti sa transformati nunta voastra intr-un astfel de spectacol. Iar invitatia "Wedding festival" a fost creata special pentru a va incuraja sa fiti cu adevarat staruri in cea mai speciala zi a vietii voastre.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 7,50 RON

  Special Price 7,00 RON

 • Invitatie de nunta personalizata: Bilet de avion - Wings of Love

  Invitatia de nunta "Wings of Love" a fost creata special pentru perechile carora nu le stau picioarele. Invitati-va oaspetii sa va fie alaturi intr-o calatorie pe aripile dragostei cu ajutorul acestei invitatii tematice, conceputa ca un bilet de avion, in culori specifice. Pe verso veti gasi un text original pentru invitatii vostri, pe care il puteti pastra sau il puteti inlocui cu propriul vostru mesaj special.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 8,00 RON

  Special Price 7,50 RON

 • Invitatie de nunta personalizata: Bilet de avion - Time Travel

  Daca sunteti perechea cu cele mai multe mile parcurse de-a lungul si de-a latul globului, atunci invitatia de nunta Time Travel este pentru voi, Cu un design vintage, biletul de avion este potrivit pentru nuntile care se vor o calatorie in timp, printre momentele minunate guvernate de iubire. Pe verso veti gasi un text original pentru invitatii vostri, pe care il puteti pastra sau il puteti inlocui cu propriul vostru mesaj special.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 8,00 RON

  Special Price 7,50 RON

 • Invitatie de nunta personalizata: Bilet de tren - Love Express

  Biletul de tren Love Express este un tichet de calatorie care ii invita pe oaspetii la nunta voastra sa vi se alature intr-un voiaj plin de culoare spre Taramul Dragostei, acolo unde fericirea e la ea acasa. Fata biletului are campuri pe care le puteti completa cu toate informatiile organizatorice, iar pe verso veti gasi un text original pentru invitatii vostri, pe care il puteti pastra sau il puteti inlocui cu propriul vostru mesaj special.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 8,00 RON

  Special Price 7,50 RON

 • Invitatie de nunta personalizata: Bilet de avion - Around the World

  Around the World este o invitatie de nunta tip bilet de avion cu un design actual si cu un concept in culori moderne. Pe fata veti gasi spatii pentru toate informatiile organizatorice, iar pe verso biletul poate fi personalizat cu un text special pentru invitatii vostri.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 7,50 RON

  Special Price 7,00 RON

 • Invitatie de nunta personalizata - Broadway Wedding

  O ivitatie de nunta glamour, potrivita pentru petrecerile luxoase si fastuoase, in stilul Great Gatsby. Conceputa sub forma de bilet de teatru, este o invitatie minimalista, dar care poate fi personalizata cu text (pe verso) si toate informatiile organizatorice necesare oaspetilor vostri.

  Citeste mai mult
  7,50 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator