compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Carticica de poveste
Cauta dupa
Pret -
 1. 0,00 RON - 9,99 RON (1)
 2. 10,00 RON si peste (3)
personalitate -
 1. romantic incurabil (4)

Carticica de poveste

 1. Invitatie de nunta personalizata - Love Story

  O carticica delicata si eleganta, cu coperti cartonate si 8 pagini la interior, dintre care 4 pot fi personalizate cu text si informatii utile pentru invitati. Impartasiti tuturor capitolele care fac din povestea voastra de dragoste una speciala.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 20,00 RON

  Special Price 15,90 RON

 • Invitatie de nunta personalizata - Once Upon a Time

  Spune-ti-le invitatilor povestea voastra, incepand cu "A fost odata" si terminand cu "…pana la adanci batraneti", cu ajutorul acestei carticele de basm. O puteti personaliza cu mai mult decat informatiile strict necesare unei invitatii de nunta, puteti impartasi fericirea voastra cu ajutorul textelor si fotografiilor preferate, care va amintesc de momentele speciale petrecute impreuna si prevestesc o poveste magica fara sfarsit. Puteti include, la final, chiar si o harta care sa-i ajute pe oaspetii vostri sa ajunga mai usor la locatia unde va avea loc petrecerea.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 12,00 RON

  Special Price 8,70 RON

 • Invitatie de nunta personalizata - Turquoise dream

  O carticica in culori calde, cu desene stilizate, care sa va spuna povestea de dragoste printre randurile unei invitatii la cel mai frumos eveniment din viata voastra. Opt pagini incastrate intr-o coperta cartonata, care va vor uimi si incanta oaspetii. Patru dintre cele opt pagini sunt personalizabile cu text, iar la final puteti include o harta pentru a-i ajuta pe prietenii vostri sa ajunga la locul unde va avea loc petrecerea.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 18,50 RON

  Special Price 14,80 RON

 • Invitatie de nunta personalizata - You & Me

  O carticica cu pozele voastre gata sa va spuna povestea de dragoste printre randurile unei invitatii la cel mai frumos eveniment din viata voastra. Opt pagini incastrate intr-o coperta cartonata, care va vor uimi si incanta oaspetii. Patru dintre cele opt pagini sunt personalizabile cu text, iar la final puteti include o harta pentru a-i ajuta pe prietenii vostri sa ajunga la locul unde va avea loc petrecerea. Noi am pus poze doar pe coperta, dar asta nu va impiedica sa puneti poze si interior daca doriti. :)

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 18,00 RON

  Special Price 14,00 RON

 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator