compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Felicitare
Cauta dupa
Pret -
 1. 4,00 RON - 4,99 RON (1)
 2. 5,00 RON - 5,99 RON (1)
 3. 6,00 RON - 6,99 RON (1)
 4. 7,00 RON - 7,99 RON (2)
 5. 8,00 RON si peste (1)
personalitate -
 1. calator visator (1)
 2. glamour style (1)
 3. mereu in centrul atentiei (1)
 4. plin de surprize (1)
 5. traditionalist (1)

Felicitare

 1. Invitatie de nunta personalizata - Sweet Pastel Blossom

  Sweet Pastel Blossom este un model de invitatie fresh care ii creaza invitatului impresia unui eveniment placut, cald, sincer ,la care singura conditie este sa fie el insusi. Fara haine extravagante, fara obligatii inutile. Bucuria de a fi impreuna este cea mai importanta. Dress code-ul este obligatoriu pastel colors :)

  Citeste mai mult
  5,50 RON
 • Invitatie de nunta personalizata - Guess Who

  O invitatie de nunta fermecatoare, cu un design vintage. Plicul portofel ascunde o invitatie pliata, cu un mesaj simpatic - "Ghici cine se casatoreste?". A fost creata pentru mirii care trebuie sa transmita oaspetilor mai multe informatii decat incap, in mod normal, intr-o invitatie obisnuita. Astfel, pe spatele invitatiei puteti include informatii detaliate despre locatie, eventuale aranjamente de cazare sau, de ce nu, chiar o scurta istorie a locului in care va casatoriti si a legaturii lui cu voi doi. Dimensiuni invitatie: 24 x 11 cm Imprimata pe carton texturat de 250g Produsul include si banda personalizabila, din carton vintage.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 7,50 RON

  Special Price 7,00 RON

 • Invitatie de nunta personalizata - Travel Love Card

  O felicitare impaturita in trei, personalizabila cu 5 dintre fotografiile voastre preferate. Incadrata in tematica travel, felicitarea este decorata cu desene vesele, in culori calde. Perfecta pentru mirii cu mancarici in talpa, pentru a anunta inceputul unei calatorii minunate spre fericirea pana la adanci batraneti.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 6,00 RON

  Special Price 4,90 RON

 • Invitatie de nunta personalizata: Felicitare - Love Vines

  O felicitare impaturita in trei, personalizabila cu 4 dintre cele mai frumoase fotografii cu voi doi. Cu un design vintage si elegant, invitatia este perfecta pentru cei care isi doresc o nunta clasica si distinsa.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 7,50 RON

  Special Price 6,80 RON

 • Invitatie de nunta personalizata - Nunta Zamfirei

  Daca va doriti o nunta intr-un stil fusion - luxos si traditional - atunci invitatia Nunta Zamfirei este perfecta pentru voi. Am decorat-o in culori si motive populare romanesti si am adaptat perfect textul poeziei omonime a lui George Cosbuc, pentru a crea un basm in care voi sunteti personajele principale. Pentru a intregi povestea, alaturati invitatiei si celelalte elemente ale pachetului Nunta Zamfirei - opis mese, numerele de masa, place carduri, meniuri, mesajele speciale ale invitatilor pentru voi si casuta pentru dar.

  Invitatia poate fi comandata in oricare dintre cele 2 formate ce pot fi vizualizate in fotografii: - trei carduri prinse cu banderola - trifold

  Puteti alege formatul din lista de mai jos. In cazul in care nu alegeti un format, veti primi invitatia in formatul default, acela de trei carduri prinse cu banderola.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 9,50 RON

  Special Price 8,50 RON

 • Invitatie de nunta personalizata - Golden Dream

  Invitatia de nunta Golden Dream este, dupa cum ii spune si numele, un delicat vis auriu. Conceputa ca o combinatie de cartoane elegante si de culori clasice, aceasta este dedicata mirilor care isi doresc o nunta care sa nu fie uitata de niciunul dintre cei invitati prea curand. Pentru ca, desi sunteti oameni obisnuiti, in ziua cea mai importanta din viata voastra meritati sa va simtiti cel putin ca si membrii familiei regale.

  Citeste mai mult
  7,30 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator