atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Invitatii de nunta TRADITIONALE

Invitatii de nunta TRADITIONALE

 1. Invitatie de nunta personalizata - Nunta Zamfirei

  Daca va doriti o nunta intr-un stil fusion - luxos si traditional - atunci invitatia Nunta Zamfirei este perfecta pentru voi. Am decorat-o in culori si motive populare romanesti si am adaptat perfect textul poeziei omonime a lui George Cosbuc, pentru a crea un basm in care voi sunteti personajele principale. Pentru a intregi povestea, alaturati invitatiei si celelalte elemente ale pachetului Nunta Zamfirei - opis mese, numerele de masa, place carduri, meniuri, mesajele speciale ale invitatilor pentru voi si casuta pentru dar.

  Invitatia poate fi comandata in oricare dintre cele 2 formate ce pot fi vizualizate in fotografii: - trei carduri prinse cu banderola - trifold

  Puteti alege formatul din lista de mai jos. In cazul in care nu alegeti un format, veti primi invitatia in formatul default, acela de trei carduri prinse cu banderola.

  Citeste mai mult
  9,50 RON
 • Invitatie de nunta personalizata - Joc si voie buna

  "Joc si voie buna" este numele pe care l-am dat invitatiei create special pentru mirii indragostiti de traditii si de tot ce e vechi. Am decorat-o cu motive romanesti stilizate si am accesorizat-o cu un fir subtire si un nasture, pentru un look rustic si original.

  Citeste mai mult
  7,50 RON
 • Invitatie de nunta personalizata - Nunta la romani

  "Nunta la romani" este o invitatie creata pentru cei care au printre invitati persoane din strainatate sau care isi unesc destinul cu cineva din alta tara. Reafirmarea traditiilor si a radacinilor romanesti este misiunea acestei invitatii, care imbina simbolurile romantice stilizate ca motive populare cu textul scris partial in limba engleza, pentru a reda uniunea a doua suflete nascute pe taramuri diferite, dar care s-au intalnit si impartasesc aceleasi valori.

  Citeste mai mult
  5,50 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator