atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

SAVE THE DATE
Cauta dupa
Pret -
 1. 3,00 RON - 3,99 RON (1)
 2. 4,00 RON - 4,99 RON (2)
 3. 5,00 RON si peste (1)

SAVE THE DATE

 1. Save the Date personalizat - Retro Style

  Un card vintage de o eleganta aparte creat pentru ca voi sa va anuntati intentiile serioase in ceea ce priveste relatia dintre voi. Anuntati-va prietenii sa nu-si faca planuri pentru data nuntii voastre si sa se astepte la invitatia oficiala in curand. Textul cardului este complet personalizabil cu toate informatiile voastre.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 5,00 RON

  Special Price 4,30 RON

 • Save the Date personalizat - Telegrama

  Pregatiti drumul si oferiti viitorilor vostri invitati o idee asupra stilului nuntii voastre cu aceasta telegrama save the date. Cu un design vintage, in tematica vechilor efecte postale western, telegrama este perfecta pentru mirii care planuiesc o nunta in tematica travel sau atinsa de patina timpului.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 5,00 RON

  Special Price 4,30 RON

 • Save the Date personalizat - Moustache & Lips

  Transmiteti celor pe care ii doriti alaturi de voi in ziua cea mare un mesaj original pentru a-i anunta ca va casatoriti. Vederea cu un design simplu si elegant, este perfecta pentru cei care pregatesc o nunta plina de distinctie si cu un aer rafinat.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 5,00 RON

  Special Price 3,90 RON

 • Save the Date personalizat - Love Postcard

  Love Postcard este o vedere cu aer vintage, conceputa pentru ca voi sa dati sfoara in tara ca v-ati hotarat sa deveniti oameni seriosi. Anuntati-va rudele si prietenii din timp cu acest Save the Date complet personalizabil. Pentru fata vederii puteti alege cea mai frumoasa fotografie cu voi doi, iar pe spate aveti loc destul pentru a concepe un mesaj istet si amuzant pentru oaspetii vostri. Nu uitati sa le spuneti ca invitatiile de nunta sunt pe drum.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 6,50 RON

  Special Price 5,40 RON

 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator