compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Calendare
Cauta dupa
Pret -
 1. 30,00 RON - 39,99 RON (1)
 2. 50,00 RON - 59,99 RON (1)
 3. 60,00 RON - 69,99 RON (1)
 4. 70,00 RON si peste (1)
personalitate -
 1. organizez tot ce misca (4)

Calendare

 1. Calendar magnetic personalizat pentru organizare nunta - AMR

  Calendarul AMR numara zilele ultimei luni dinaintea celei mai frumoase zile a vietii voastre - cea in care va veti casatori. Este atasat pe suport magnetic si are un design care va va permite sa notati mici memento-uri sau reminder-e in casutele zilelor sau doar sa le marcati cu un X pe cele trecute. Poate fi personalizat cu viitorul vostru nume de familie, ziua, ora si locul la care va veti cununa. Inimioara rosie poate fi mutata pentru a marca ziua cea mare.

  Citeste mai mult
  32,00 RON
 • Calendar personalizat pentru organizare nunta - Only 6 Months

  Mai aveti o jumatate de an pana la nunta, 6 luni in care trebuie sa mai planificati o multime de lucruri si care abia asteptati sa treaca. Pentru voi, cei care numarati zilele pana la momentul in care veti spune „Da”, am creat calendarul „Only 6 Months”. Design-ul este conceput in asa fel incat voi sa aveti loc sa notati in fiecare zi lucrurile pe care trebuie sa le faceti, un gand, o emotie sau o un mesaj catre celalalt. Calendarul este personalizabil cu 6 dintre cele mai frumoase fotografii din viata voastra de cuplu de pana acum.

  Citeste mai mult
  50,00 RON
 • Calendar personalizat pentru organizare nunta - Wedding Plans

  "Wedding Plans" este un calendar creat special ca sa te ajute cu organizarea nuntii pana la care mai ai un an. Lunile nu au denumiri, ca sa-l poti folosi din momentul in care il cumperi, iar fiecare pagina este prevazuta cu spatii pentru diverse notite, idei si memento-uri. In plus, calendarul este complet personalizabil cu cele mai frumoase fotografii ale voastre de cuplu.

  Citeste mai mult
  76,90 RON
 • Calendar personalizat - Special Events Organizer

  In 12 luni planuiesti un eveniment important. Fie ca este vorba despre nunta ta, o revedere cu colegi din liceu sau facultate sau o petrecere de lansare a propriei tale afaceri, calendarul "Special Events Organizer" a fost creat ca sa te ajute. Pentru ca designul a fost conceput fara numele lunilor anului, ci doar ca o numaratoare inversa a celor 12 luni pe care le mai ai pana la eveniment, iar fiecare zi este prevazuta cu spatiu suficient pentru notite sau planuri importante, acest calendar este instrumentul de organizare perfect. Personalizeaza-l cu ajutorul editorului nostru si adauga-i 12 fotografii care au legatura cu evenimentul pe care il planuiesti sau care sa te mentina motivat in fiecare zi.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 76,90 RON

  Special Price 69,21 RON

 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator