compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Around the World
Cauta dupa
Pret -
  1. 0,00 RON - 9,99 RON (4)
  2. 30,00 RON si peste (1)
personalitate -
  1. calator visator (1)
Lady Cozac - invitatii de nunta

Colectia Lady Cozac este jucausa, originala si de poveste. La noi vei gasi invitatii de nunta sau invitatii de botez pentru aproape orice tematica, care pot fi completate de o suita de alte elemente care sa completeze ziua voastra speciala - save the date, meniuri, place card-uri, numere de masa, opisuri de aranjare a salii, marturii sau cutii pentru dar. Iar o data cu colectia 2015 am lansat si produse pentru baby showers. Lady Cozac - wedding paper boutique iti pregateste:

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ JUCAUSE, in colori vii, pastelate, cu buline sau patratele numai bune pentru o nunta plina de culoare.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ ORIGINALE care anunta o nunta plina de surprize. Acest efect il puteti obtine fie printr-o forma deosebita sau un text potrivit cu tema nuntii voastre.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ  HAIOASE care anunta o nunta la care este imposibil sa nu va simtiti bine.

*INVITATII DE POVESTE, invitatii care vorbesc despre voi si despre cum v-ati cunoscut. O astfel de invitatie nu poate anunta decat o nunta de poveste.

Around the World

Around the World

Pachetul de nunta "Around the World" este un set cu un design modern, un concept actual in culori atragatoare, creat pentru mirii indragostiti de calatorii. Daca va doriti o petrecere de nunta deosebita, centrata in jurul tematicii travel, atunci acest pachet este perfect pentru voi. Setul contine: invitatia de nunta, opis pentru aranjarea oaspetilor la mese, numere de masa, place carduri si meniuri.

Fiecare dintre aceste elemente are un design clasic ce se apropie de cel al componentelor originale ale unei calatorii pe calea aerului. Invitatia de nunta este un bilet de avion, opisul de arajare la mese imita o tabela de imbarcare cu destinatii de pe tot cuprinsul globului, numerele de masa sunt steaguri cu denumirile acestor destinatii, iar meniul se apropie ca design de cele pe care le veti gasi la bordul avioanelor marilor companii aeriene.

Grila  Lista

Ordoneaza descrescator