compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Nunta Zamfirei
Cauta dupa
personalitate -
  1. traditionalist (1)
Pret -
  1. 0,00 RON - 99,99 RON (7)
  2. 600,00 RON si peste (1)
Lady Cozac - invitatii de nunta

Colectia Lady Cozac este jucausa, originala si de poveste. La noi vei gasi invitatii de nunta sau invitatii de botez pentru aproape orice tematica, care pot fi completate de o suita de alte elemente care sa completeze ziua voastra speciala - save the date, meniuri, place card-uri, numere de masa, opisuri de aranjare a salii, marturii sau cutii pentru dar. Iar o data cu colectia 2015 am lansat si produse pentru baby showers. Lady Cozac - wedding paper boutique iti pregateste:

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ JUCAUSE, in colori vii, pastelate, cu buline sau patratele numai bune pentru o nunta plina de culoare.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ ORIGINALE care anunta o nunta plina de surprize. Acest efect il puteti obtine fie printr-o forma deosebita sau un text potrivit cu tema nuntii voastre.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ  HAIOASE care anunta o nunta la care este imposibil sa nu va simtiti bine.

*INVITATII DE POVESTE, invitatii care vorbesc despre voi si despre cum v-ati cunoscut. O astfel de invitatie nu poate anunta decat o nunta de poveste.

Nunta Zamfirei

Nunta Zamfirei

Pachetul "Nunta Zamfirei" a fost conceput pentru mirii care isi doresc o nunta in stil fusion - old&new.

Setul contine: inviatia de nunta, opis pentru aranjarea oaspetilor la mese, numere de masa, place carduri, meniuri, mesaje speciale pentru miri si marturii.

Fiecare dintre aceste elemente este imprimat pe carton vintage de 250g, decorat in culori si motive populare romanesti, iar textele sunt adaptate dupa poezia "Nunta Zamfirei" de George Cosbuc. Impreuna, ele vor crea o atmosfera de basm, imbinand distinctia si traditia pentru a face din petrecerea voastra de nunta un eveniment unic si memorabil.

Grila  Lista

Ordoneaza descrescator