atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Nunta Zamfirei
Cauta dupa
personalitate -
 1. traditionalist (1)
Pret -
 1. 0,00 RON - 99,99 RON (7)
 2. 600,00 RON si peste (1)

Nunta Zamfirei

Nunta Zamfirei

Pachetul "Nunta Zamfirei" a fost conceput pentru mirii care isi doresc o nunta in stil fusion - old&new.

Setul contine: inviatia de nunta, opis pentru aranjarea oaspetilor la mese, numere de masa, place carduri, meniuri, mesaje speciale pentru miri si marturii.

Fiecare dintre aceste elemente este imprimat pe carton vintage de 250g, decorat in culori si motive populare romanesti, iar textele sunt adaptate dupa poezia "Nunta Zamfirei" de George Cosbuc. Impreuna, ele vor crea o atmosfera de basm, imbinand distinctia si traditia pentru a face din petrecerea voastra de nunta un eveniment unic si memorabil.

 1. Invitatie de nunta personalizata - Nunta Zamfirei

  Daca va doriti o nunta intr-un stil fusion - luxos si traditional - atunci invitatia Nunta Zamfirei este perfecta pentru voi. Am decorat-o in culori si motive populare romanesti si am adaptat perfect textul poeziei omonime a lui George Cosbuc, pentru a crea un basm in care voi sunteti personajele principale. Pentru a intregi povestea, alaturati invitatiei si celelalte elemente ale pachetului Nunta Zamfirei - opis mese, numerele de masa, place carduri, meniuri, mesajele speciale ale invitatilor pentru voi si casuta pentru dar.

  Invitatia poate fi comandata in oricare dintre cele 2 formate ce pot fi vizualizate in fotografii: - trei carduri prinse cu banderola - trifold

  Puteti alege formatul din lista de mai jos. In cazul in care nu alegeti un format, veti primi invitatia in formatul default, acela de trei carduri prinse cu banderola.

  Citeste mai mult
  9,50 RON
 • Opis mese personalizat pentru nunta - Nunta Zamfirei

  Parte din pachetul "Nunta Zamfirei", opisul de aranjare a oaspetilor la mese foloseste un design creativ si original pentru a-i ajuta pe invitatii vostri sa-si gaseasca locul in poveste. Este decorat in culori si motive traditionale romanesti, pentru a se incadra perfect in tematica nuntii voastre. Poate contine maximum 20 de mese.

  Citeste mai mult
  36,00 RON
 • Numar de masa personalizat pentru nunta - Nunta Zamfirei

  Mesele de la Nunta Zamfirei nu au numere, ci nume. Le-am denumit dupa oaspetii speciali din poveste, fiecare dintre ei un cap incoronat, pentru ca invitatii vostri sa se simta cu adevarat rasfatati.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 6,30 RON

  Special Price 4,30 RON

 • Place card personalizat pentru nunta - Nunta Zamfirei

  Realizat folosind aceleasi culori si motive populare ca si restul pachetului Nunta Zamfirei, place card-ul poate fi personalizat cu numele invitatilor vostri. Este prevazut cu un buzunar la interiori pentru a putea fi folosit si ca plic pentru dar. Folositi campul de mai jos pentru a face copy/paste listei de invitati pe care o vreti tiparita pe place cards. Despartiti numele unele de altele apasand tasta ENTER, nu folositi virgule sau alte semne de punctuatie. Scrieti numele exact asa cum vreti sa apara pe plicuri (cu sau fara diacritice). Noi nu modificam nimic la lista voastra, ea va fi preluata automat din acest camp si adaugata in fisierul de print. Veti primi apoi un mail cu acest fisier, pentru a-l verifica inainte de productie.

  AVETI GRIJA SA ADAUGATI IN COS ACELASI NUMAR DE PLICURI CU NUMARUL INVITATILOR DIN LISTA :)

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 5,50 RON

  Special Price 3,90 RON

 • Meniu personalizat pentru nunta - Nunta Zamfirei

  Meniul de nunta imparateasca cu bucate traditionale din camarile regale a fost conceput in culori si motive populare pentru a completa perfect pachetul Nunta Zamfirei. Am redenumit fiecare fel de mancare pe care il veti servi oaspetilor cu nume demne de case boieresti, pentru ca invitatii vostri sa se simta cu adevarat rasfatati. Pe spatele meniului am imprimat patru strofe din poezia Nunta Zamfirei a lui George Cosbuc, care vorbesc despre ospatul si petrecerea imparateasca.

  Citeste mai mult
  6,50 RON
 • Mesaj pentru miri - Nunta Zamfirei

  Mesajul pentru miri este o scrisoare eleganta in versuri, cu urarile lui Mugur Imparat din poezia originala pentru tinerii aflati la inceput de poveste, la care oaspetii vostri sunt rugati sa se alature. Am prevazut cardul cu un spatiu generos pentru ca invitatii sa va poata lasa cateva sfaturi, urari sau ganduri bune. Scrisoarea este decorata cu motive populare romanesti stilizate, ca intregul pachet Nunta Zamfirei.

  Citeste mai mult
  3,50 RON
 • Marturie de nunta personalizata - Nunta Zamfirei

  De la o nunta regala cu specific traditional romanesc nu poti pleca fara un dar. Pentru invitatii vostri am creat stergarul cu magnet. Cu motive specifice portului popular si margini franjurate, in ton cu restul pachetului Nunta Zamfirei si cu un mesaj de multumire in versuri din partea mirilor, magnetul va ramane o amintire speciala de la nunta voastra pentru fiecare dintre oaspeti. Puteti pastra mesajul sau il puteti schimba cu unul personal.

  Citeste mai mult
  6,50 RON
 • Casuta de dar pentru nunta - Nunta Zamfirei

  O casuta romaneasca, realizata manual cu materiale naturale, special pentru pachetul Nunta Zamfirei. Va completa perfect decorul si atmosfera magica a nuntii voastre de poveste, aducand un plus de farmec si stil evenimentului. Pastrata apoi ca amintire, casuta va fi un obiect decorativ aparte, marturie a zilei cand povestile au devenit realitate.

  Citeste mai mult
  670,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator