compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Orient Express
Cauta dupa
Pret -
  1. 0,00 RON - 99,99 RON (6)
  2. 100,00 RON si peste (1)
personalitate -
  1. retro spirit (1)
Lady Cozac - invitatii de nunta

Colectia Lady Cozac este jucausa, originala si de poveste. La noi vei gasi invitatii de nunta sau invitatii de botez pentru aproape orice tematica, care pot fi completate de o suita de alte elemente care sa completeze ziua voastra speciala - save the date, meniuri, place card-uri, numere de masa, opisuri de aranjare a salii, marturii sau cutii pentru dar. Iar o data cu colectia 2015 am lansat si produse pentru baby showers. Lady Cozac - wedding paper boutique iti pregateste:

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ JUCAUSE, in colori vii, pastelate, cu buline sau patratele numai bune pentru o nunta plina de culoare.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ ORIGINALE care anunta o nunta plina de surprize. Acest efect il puteti obtine fie printr-o forma deosebita sau un text potrivit cu tema nuntii voastre.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ  HAIOASE care anunta o nunta la care este imposibil sa nu va simtiti bine.

*INVITATII DE POVESTE, invitatii care vorbesc despre voi si despre cum v-ati cunoscut. O astfel de invitatie nu poate anunta decat o nunta de poveste.

Orient Express

Orient Express

Colectia "Travel" de la Lady Cozac este completata in acest an de pachetul pentru nunti care au ca tema calatoriile boeme, cu trenul.

"Orient Express" este un set de nunta conceput in culori calde, pentru petreceri elegante dar neconventionale. Elementele acestui pachet sunt cele clasice - invitatia de nunta, opisul pentru aranjarea oaspetilor la mese, numerele de masa, place cardurile, meniurile, mesajele speciale pentru miri, marturiile - iar ca o componenta inedita, am creat ziarul de nunta. Imprimat pe carton vintage, acesta va contine povestea voastra de dragoste, asa cum va doriti sa o spuneti, insotita de fotografii. Garantam ca va face deliciul oaspetilor.

Invitatia este un bilet de tren vintage, cu text complet personalizabil.

Opisul de aranjare la mese este un alt element deosebit - de la design-ul original sub forma de itinerarii feroviare cu cele mai celebre dintre statiile Orient Express-ului, pana la incadrarea intr-o rama eleganta din lemn negru, cu sticla antireflex.

Numerele de masa sunt stegulete cu destinatiile itinerariilor din opis, meniul este o concept clasic, care imita design-ul orginal al meniului de la bordul vechiului tren, mesajele pentru miri sunt telegrame cu aer vintage, iar ca marturii am creat pentru invitatii vostri o serie de globuri decorative hand-made, care vor oferi un aer distins, vintage, oricarui colt in care vor fi expuse.

Grila  Lista

Ordoneaza descrescator