atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Orient Express
Cauta dupa
Pret -
 1. 0,00 RON - 99,99 RON (6)
 2. 100,00 RON si peste (1)
personalitate -
 1. retro spirit (1)

Orient Express

Orient Express

Colectia "Travel" de la Lady Cozac este completata in acest an de pachetul pentru nunti care au ca tema calatoriile boeme, cu trenul.

"Orient Express" este un set de nunta conceput in culori calde, pentru petreceri elegante dar neconventionale. Elementele acestui pachet sunt cele clasice - invitatia de nunta, opisul pentru aranjarea oaspetilor la mese, numerele de masa, place cardurile, meniurile, mesajele speciale pentru miri, marturiile - iar ca o componenta inedita, am creat ziarul de nunta. Imprimat pe carton vintage, acesta va contine povestea voastra de dragoste, asa cum va doriti sa o spuneti, insotita de fotografii. Garantam ca va face deliciul oaspetilor.

Invitatia este un bilet de tren vintage, cu text complet personalizabil.

Opisul de aranjare la mese este un alt element deosebit - de la design-ul original sub forma de itinerarii feroviare cu cele mai celebre dintre statiile Orient Express-ului, pana la incadrarea intr-o rama eleganta din lemn negru, cu sticla antireflex.

Numerele de masa sunt stegulete cu destinatiile itinerariilor din opis, meniul este o concept clasic, care imita design-ul orginal al meniului de la bordul vechiului tren, mesajele pentru miri sunt telegrame cu aer vintage, iar ca marturii am creat pentru invitatii vostri o serie de globuri decorative hand-made, care vor oferi un aer distins, vintage, oricarui colt in care vor fi expuse.

 1. Invitatie de nunta personalizata: Bilet de tren - Orient Express

  Colectia "Travel" de la Lady Cozac este completata de invitatiile bilet de tren. Pentru mirii care prefera calatoriile boeme. Conceputa in culori calde, "Orient Express" este invitatia la bordul unei calatorii elegante, amintind de traseul distinsului tren. Pe fata invitatiei veti gasi campuri pe care le puteti completa cu informatiile organizatorice, iar pe verso am imprimat un text original pentru invitatii vostri, pe care il puteti pastra sau il puteti inlocui cu propriul vostru mesaj special.

  Citeste mai mult
  8,00 RON
 • Opis mese personalizat pentru nunta - Orient Express

  Opisul de mese, asezat intr-o rama neagra eleganta, cu sticla antireflex, completeaza pachetul "Orient Express". Conceput ca o harta a statiilor de tren, opisul va permite sa asezati fiecare invitat pe linia de tren catre o destinatie precisa. Numele fiecareia dintre aceste destinatii se va regasi in numerele de masa, fiecare dintre ele fiind un oras din itinerariul vechiului tren de epoca. Designul poate acomoda 11 mese.

  Citeste mai mult
  165,00 RON
 • Numar de masa personalizat pentru nunta - Orient Express

  Numerele de masa din pachetul Orient Express sunt, de fapt, numele oraselor europene in care trenul de epoca obisnuia sa opreasca. Incastrate intr-un design clasic si elegant ce imita un steag, numerele sunt prevazute cu un betisor subtire din bambus, pentru a putea fi amplasate in interiorul aranjamentelor florale de pe fiecare masa.

  Citeste mai mult
  6,20 RON
 • Meniu personalizat pentru nunta - Orient Express

  Meniul Orient Express respecta eleganta si rafinamentul atmosferei de la bordul vechiului tren. Cu o coperta din carton vintage si un design clasic, meniul va fi un detaliu care va completa perfect tema nuntii voastre. Pe ultima pagina, invitatii vostri vor gasi un citat tematic, al celebrului JRR Tolkien - "Daca mai multi dintre noi am iubi mancarea, veselia si muzica mai mult ca aurul, lumea ar fi un loc mai bun".

  Citeste mai mult
  9,00 RON
 • Place card personalizat pentru nunta - Orient Express

  Place card-ul din pachetul Orient Express a fost conceput pentru a putea fi folosit si ca plic pentru dar. Cu un design elegant, acesta ofera surpriza de a avea imprimata harta reala cu itinerariul original si statiile vechiului tren. Puteti personaliza fiecare place card cu numele invitatilor vostri. Folositi campul de mai jos pentru a face copy/paste listei de invitati pe care o vreti tiparita pe place cards. Despartiti numele unele de altele apasand tasta ENTER, nu folositi virgule sau alte semne de punctuatie. Scrieti numele exact asa cum vreti sa apara pe plicuri (cu sau fara diacritice). Noi nu modificam nimic la lista voastra, ea va fi preluata automat din acest camp si adaugata in fisierul de print. Veti primi apoi un mail cu acest fisier, pentru a-l verifica inainte de productie.

  AVETI GRIJA SA ADAUGATI IN COS ACELASI NUMAR DE PLICURI CU NUMARUL INVITATILOR DIN LISTA :)

  Citeste mai mult
  3,80 RON
 • Ziar - Orient Express

  Ziarul de nunta este un accesoriu elegant si surprinzator pentru oaspetii vostri. Puteti alege sa aveti unul pentru fiecare masa sau unul pentru fiecare invitat in parte. Ziarul spune povestea voastra, asa cum ati trait-o, impartasind prietenilor si membrilor familiei cate ceva din secretele iubirii care va leaga sau momente cheie ale relatiei voastre, de care vreti sa va amintiti sau cu care vreti sa va laudati. Intreg textul ziarului este personalizabil si puteti sa adaugati si 3 fotografii la alegere.

  Citeste mai mult
  8,00 RON
 • Mesaj pentru miri - Orient Express

  Conceput sub forma unei telegrame vintage, acest biletel este destinat pentru ca invitatii vostri sa va poata lasa cateva ganduri in cea mai importanta zi din viata voastra. Mesajul se integreaza in design-ul pachetului "Orient Express" si poate fi personalizat cu data nuntii voastre.

  Citeste mai mult
  3,50 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator