atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Sweet Pastel Blossom

Sweet Pastel Blossom

 1. Invitatie de nunta personalizata - Sweet Pastel Blossom

  Sweet Pastel Blossom este un model de invitatie fresh care ii creaza invitatului impresia unui eveniment placut, cald, sincer ,la care singura conditie este sa fie el insusi. Fara haine extravagante, fara obligatii inutile. Bucuria de a fi impreuna este cea mai importanta. Dress code-ul este obligatoriu pastel colors :)

  Citeste mai mult
  6,80 RON
 • Place card pentru nunta personalizat - Sweet Pastel Blossom

  Place card-ul Sweet Pastel Blossom a fost conceput pentru a putea fi folosit si ca plic pentru dar. Realizat in culorile si design-ul folosite si pentru restul accesoriilor din pachetul cu acelasi nume, place card-ul respecta si completeaza tematica sweet pastel a intregii voastre nunti. Folositi campul de mai jos pentru a face copy/paste listei de invitati pe care o vreti tiparita pe place cards. Despartiti numele unele de altele apasand tasta ENTER, nu folositi virgule sau alte semne de punctuatie. Scrieti numele exact asa cum vreti sa apara pe plicuri (cu sau fara diacritice). Noi nu modificam nimic la lista voastra, ea va fi preluata automat din acest camp si adaugata in fisierul de print. Veti primi apoi un mail cu acest fisier, pentru a-l verifica inainte de productie.

  AVETI GRIJA SA ADAUGATI IN COS ACELASI NUMAR DE PLICURI CU NUMARUL INVITATILOR DIN LISTA :)

  Citeste mai mult
  4,30 RON
 • Meniu & numar de masa personalizabil nunta - Sweet Pastel Blossom

  Pentru pachetul Sweet Pastel Blossom am gandit un numar de masa care tine loc si de meniu. Ne-am folosit de aceleasi cartoane colorate, care au insotit intreg pachetul. Numarul de masa este lipit pe meniu, atat pe fata cat si pe verso.

  Citeste mai mult
  8,50 RON
 • Opis nunta - Aranjare la mese Sweet Pastel Blossom

  Designul opisului de aranjare a invitatilor la mese din cadrul pachetului Sweet Pastel Blossom este unul delicat, cu flori care par pictate. Opisul poate fi personalizat si puteti adauga pana la 15 mese, in formatul facut de noi. Sunteti liberi sa stergeti daca aveti mai putine mese sau sa adaugati text, daca aveti mai multe.

  DISPOZITIVELE MOBILE NU SUNT PREA PRIETENOASE CU EDITORUL NOSTRU DE PERSONALIZARE :)  TE SFATUIM SA LUCREZI DE PE UN CALCULATOR PENTRU A BENEFICIA DE TOATE OPTIUNILE LUI.

  Citeste mai mult
  36,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator