atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

GoTh

GoTh

 1. Invitatie de nunta personalizabila - GoTh

  GoTh este o invitatie pentru o nunta complet nonconformista. Cu design inspirat din stilul celebrului serial Game of Thrones si impletit cu elemente gotice, aceasta mana de carti de joc este perfecta pentru a va invita prietenii la un eveniment pe care cu siguranta nu-l vor uita prea curand. Am gandit textul invitatiei sa fie potrivit celor carora le place sa parieze cu viata, siguri ca vor castiga. Il puteti pastra sau il puteti schimba complet, folosind editorul nostru de personalizare. Folositi invitatia pentru ca toti sa afle vestea cea mare - The Wedding is Coming!

  Citeste mai mult
  8,50 RON
 • Meniu personalizat pentru nunta - GoTh

  Meniul parte a pachetului de nunta GoTh are un design inedit. Realizat folosind aceleasi culori cu note gotice ale invitatiei in jurul careia am elaborat setul, meniul are ca nota centrala tronul de fier din serialul Game of Thrones si invita la o incursiune in bucatariile palatului regal. Coperta se deschide la jumatate pentru a dezvalui ospatul imparatesc care ii asteapta pe oaspeti.

  Citeste mai mult
  6,00 RON
 • Place card personalizat pentru nunta - GoTh

  Place card ce poate fi personalizat si imprimat cu numele invitatilor vostri, creat cu design in tonul si culorile pachetului GoTh, pentru ca oaspetii vostri sa se simta ca la o adevarata petrecere din Cele Sapte Regate. Produsul poate fi folosit si ca plic pentru dar. Folositi campul de mai jos pentru a face copy/paste listei de invitati pe care o vreti tiparita pe place cards. Despartiti numele unele de altele apasand tasta ENTER, nu folositi virgule sau alte semne de punctuatie. Scrieti numele exact asa cum vreti sa apara pe plicuri (cu sau fara diacritice). Noi nu modificam nimic la lista voastra, ea va fi preluata automat din acest camp si adaugata in fisierul de print. Veti primi apoi un mail cu acest fisier, pentru a-l verifica inainte de productie.

  AVETI GRIJA SA ADAUGATI IN COS ACELASI NUMAR DE PLICURI CU NUMARUL INVITATILOR DIN LISTA :)

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 4,00 RON

  Special Price 3,80 RON

 • Opis nunta personalizat - Aranjare la mese GoTh

  Designul opisului de aranjare a invitatilor la mese din cadrul pachetului GoTh pastreaza stilul gotic al celorlalte accesorii. Opisul poate fi personalizat si puteti adauga pana la 15 mese, in formatul facut de noi. Sunteti liberi sa stergeti daca aveti mai putine mese sau sa adaugati text, daca aveti mai multe.

  Citeste mai mult
  36,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator