compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Wings of Love
Cauta dupa
Pret -
  1. 2,00 RON - 2,99 RON (1)
  2. 3,00 RON - 3,99 RON (2)
  3. 6,00 RON - 6,99 RON (1)
  4. 7,00 RON - 7,99 RON (2)
  5. 8,00 RON si peste (1)
personalitate -
  1. calator visator (1)
Lady Cozac - invitatii de nunta

Colectia Lady Cozac este jucausa, originala si de poveste. La noi vei gasi invitatii de nunta sau invitatii de botez pentru aproape orice tematica, care pot fi completate de o suita de alte elemente care sa completeze ziua voastra speciala - save the date, meniuri, place card-uri, numere de masa, opisuri de aranjare a salii, marturii sau cutii pentru dar. Iar o data cu colectia 2015 am lansat si produse pentru baby showers. Lady Cozac - wedding paper boutique iti pregateste:

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ JUCAUSE, in colori vii, pastelate, cu buline sau patratele numai bune pentru o nunta plina de culoare.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ ORIGINALE care anunta o nunta plina de surprize. Acest efect il puteti obtine fie printr-o forma deosebita sau un text potrivit cu tema nuntii voastre.

*INVITATII DE NUNTA SI DE BOTEZ  HAIOASE care anunta o nunta la care este imposibil sa nu va simtiti bine.

*INVITATII DE POVESTE, invitatii care vorbesc despre voi si despre cum v-ati cunoscut. O astfel de invitatie nu poate anunta decat o nunta de poveste.

Wings of Love

Wings of Love

Pachetul de nunta "Wings of Love" este special creat pentru mirii pasionati de calatorii. Setul contine: invitatia de nunta, bilete pentru aranjare la mese, numere de masa, place carduri, meniuri, mesaje speciale pentru miri si marturii.

Fiecare dintre aceste elemente are un concept diferit, unic: invitatia de nunta este un bilet de avion, pentru aranjarea invitatilor la mese am creat bilete de croaziera, iar numerele de masa sunt mici barcute create prin tehnica origami, care au ca destinatii diverse insule. Probabil cel mai special dintre componentele acestui pachet este insa marturia - un jurnal de drum vintage, dedicat calatoriilor invitatilor vostri.

Grila  Lista

Ordoneaza descrescator