atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Meniuri
Cauta dupa
Pret -
 1. 5,00 RON - 5,99 RON (2)
 2. 6,00 RON - 6,99 RON (4)
 3. 8,00 RON - 8,99 RON (1)
 4. 9,00 RON si peste (1)
personalitate -
 1. glamour style (1)
 2. indragostit de muzica (1)

Meniuri

 1. Meniu personalizat pentru nunta - Wings of Love

  Ca parte a pachetului Wings of Love am conceput un "Meniu de croaziera" cu design specific de intinerariu marin si porturi pentru fiecare fel de mancare. Oaspetii vostri vor fi incantati sa calatoreasca printre insule de distractie si pe valuri de dans pentru a ajunge la urmatoarea destinatie in care isi vor odihni picioarele, se vor rehidrata si isi vor reface rezervele de energie pentru urmatoarea repriza de voie buna.

  Citeste mai mult
  6,00 RON
 • Meniu personalizat pentru nunta - Orient Express

  Meniul Orient Express respecta eleganta si rafinamentul atmosferei de la bordul vechiului tren. Cu o coperta din carton vintage si un design clasic, meniul va fi un detaliu care va completa perfect tema nuntii voastre. Pe ultima pagina, invitatii vostri vor gasi un citat tematic, al celebrului JRR Tolkien - "Daca mai multi dintre noi am iubi mancarea, veselia si muzica mai mult ca aurul, lumea ar fi un loc mai bun".

  Citeste mai mult
  9,00 RON
 • Meniu personalizat pentru nunta - Around the World

  Meniul pachetului Around the World a fost conceput sa fie cat mai asemanator unui meniu autentic, pe care l-ati gasi la bordul oricarui avion de linie. Se integreaza perfect in tematica nuntii si va fi o surpriza placuta si amuzanta pentru invitatii vostri.

  Citeste mai mult
  6,00 RON
 • Meniu personalizat pentru nunta - Red Carpet

  Meniul din pachetul Red Carpet are un design special, menit sa va surprinda invitatii si sa adauge un plus de detaliu cinematografic tematicii nuntii voastre. Conceput ca o banda de film ondulata, acesta va face deliciul oaspetilor asezati la mese. Vi-l livram cu snur pentru prindere, dar poate fi asezat pe mese si desfacut, intr-o rasucitura studiat neglijenta.

  Citeste mai mult
  5,70 RON
 • Meniu personalizat pentru nunta - Nunta Zamfirei

  Meniul de nunta imparateasca cu bucate traditionale din camarile regale a fost conceput in culori si motive populare pentru a completa perfect pachetul Nunta Zamfirei. Am redenumit fiecare fel de mancare pe care il veti servi oaspetilor cu nume demne de case boieresti, pentru ca invitatii vostri sa se simta cu adevarat rasfatati. Pe spatele meniului am imprimat patru strofe din poezia Nunta Zamfirei a lui George Cosbuc, care vorbesc despre ospatul si petrecerea imparateasca.

  Citeste mai mult
  6,50 RON
 • Meniu personalizat pentru nunta - Wedding Festival

  Meniul "Wedding Festival" imita un concept de design al anilor '30, in culorile invitatiei de nunta cu acelasi nume. Claviatura de pian imprimata pe coperta aduce aminte de filmele si clipurile muzicale ale epocii si ii vor introduce pe invitatii vostri intr-o atmosfera speciala. Interiorul este complet personalizabil cu toate bunatatile cu care aveti de gand sa va rasfasati oaspetii intr-o noapte de neuitat.

  Citeste mai mult

  Pret de baza: 6,00 RON

  Special Price 5,00 RON

 • Meniu & numar de masa personalizabil nunta - Sweet Pastel Blossom

  Pentru pachetul Sweet Pastel Blossom am gandit un numar de masa care tine loc si de meniu. Ne-am folosit de aceleasi cartoane colorate, care au insotit intreg pachetul. Numarul de masa este lipit pe meniu, atat pe fata cat si pe verso.

  Citeste mai mult
  8,50 RON
 • Meniu personalizat pentru nunta - GoTh

  Meniul parte a pachetului de nunta GoTh are un design inedit. Realizat folosind aceleasi culori cu note gotice ale invitatiei in jurul careia am elaborat setul, meniul are ca nota centrala tronul de fier din serialul Game of Thrones si invita la o incursiune in bucatariile palatului regal. Coperta se deschide la jumatate pentru a dezvalui ospatul imparatesc care ii asteapta pe oaspeti.

  Citeste mai mult
  6,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator