atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Opis-uri
Cauta dupa
Pret -
 1. 0,00 RON - 99,99 RON (6)
 2. 100,00 RON si peste (1)
personalitate -
 1. glamour style (1)
 2. indragostit de muzica (1)

Opis-uri

 1. Opis mese personalizat pentru nunta - Orient Express

  Opisul de mese, asezat intr-o rama neagra eleganta, cu sticla antireflex, completeaza pachetul "Orient Express". Conceput ca o harta a statiilor de tren, opisul va permite sa asezati fiecare invitat pe linia de tren catre o destinatie precisa. Numele fiecareia dintre aceste destinatii se va regasi in numerele de masa, fiecare dintre ele fiind un oras din itinerariul vechiului tren de epoca. Designul poate acomoda 11 mese.

  Citeste mai mult
  165,00 RON
 • Opis mese personalizat pentru nunta - Around the World

  Designul opisului de aranjare a invitatilor la mese din cadrul pachetului Around the World este unul original, avand ca inspiratie tabelele de zbor din aeroporturi. Fiecare masa este o destinatie si fiecare oaspete este invitat sa-si gaseasca poarta de imbarcare. Destinatiile sunt, la randul lor, marcate pe harta prin itinerarii de zbor. Opisul poate fi personalizat si puteti adauga pana la 16 mese.

  Citeste mai mult
  36,00 RON
 • Opis mese personalizat pentru nunta - Red Carpet

  Parte a pachetului de nunta Red Carpet, opisul de aranjare a invitatilor la mese a fost conceput special pentru a intampina oaspetii unei petreceri demne de o premiera. Cu un design ce foloseste elemente din cinematografie si aceleasi culori ca invitatia din pachet, opisul poate fi asezat la intrarea in restaurantul unde va avea loc petrecerea, pentru a ghida invitatii spre mese. Poate contine pana la 11 mese.

  Citeste mai mult
  36,00 RON
 • Opis mese personalizat pentru nunta - Nunta Zamfirei

  Parte din pachetul "Nunta Zamfirei", opisul de aranjare a oaspetilor la mese foloseste un design creativ si original pentru a-i ajuta pe invitatii vostri sa-si gaseasca locul in poveste. Este decorat in culori si motive traditionale romanesti, pentru a se incadra perfect in tematica nuntii voastre. Poate contine maximum 20 de mese.

  Citeste mai mult
  36,00 RON
 • Opis mese personalizat pentru nunta - Wedding Festival

  Pentru festivalul nuntii voastre, conceptul opisului nu putea aseza invitatii decat pe... portative. Designul cu notatii muzicale suporta pana la 12 mese a cate 12 persoane. Daca va doriti mai putine, editorul nostru de personalizare permite eliminarea portativelor de care nu aveti nevoie. Pentru orice alte modificari de care aveti nevoie si pe care nu le puteti face singuri, ne puteti contacta la atelier. :)

  Citeste mai mult
  36,00 RON
 • Opis nunta - Aranjare la mese Sweet Pastel Blossom

  Designul opisului de aranjare a invitatilor la mese din cadrul pachetului Sweet Pastel Blossom este unul delicat, cu flori care par pictate. Opisul poate fi personalizat si puteti adauga pana la 15 mese, in formatul facut de noi. Sunteti liberi sa stergeti daca aveti mai putine mese sau sa adaugati text, daca aveti mai multe.

  DISPOZITIVELE MOBILE NU SUNT PREA PRIETENOASE CU EDITORUL NOSTRU DE PERSONALIZARE :)  TE SFATUIM SA LUCREZI DE PE UN CALCULATOR PENTRU A BENEFICIA DE TOATE OPTIUNILE LUI.

  Citeste mai mult
  36,00 RON
 • Opis nunta personalizat - Aranjare la mese GoTh

  Designul opisului de aranjare a invitatilor la mese din cadrul pachetului GoTh pastreaza stilul gotic al celorlalte accesorii. Opisul poate fi personalizat si puteti adauga pana la 15 mese, in formatul facut de noi. Sunteti liberi sa stergeti daca aveti mai putine mese sau sa adaugati text, daca aveti mai multe.

  Citeste mai mult
  36,00 RON
 • Grila Lista 

  Ordoneaza descrescator