atelier@ladycozac.ro                                 Programeaza o intalnire

compara 0

Nu exista produse de comparat.

4

Cos de cumparaturi - 0 produs

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Vino cu o idee originala si pune-ne creativitatea la lucru

Ai aruncat un ochi pe ladycozac.ro si iti place stilul nostru, dar nu ai gasit ceva care sa se potriveasca perfect cu ce ai tu in minte pentru evenimentul tau special.

Poate vrei o nunta cu tematica medievala sau extrem de futurista. Poate iti doresti un botez cu personaje din cine stie ce poveste sau desen animat.

Echipa ladycozac.ro e intotdeauna deschisa la idei noi si abia asteapta provocarile tale creative.

Trimite-ne la atelier@ladycozac.ro un mail cu ideea ta si putem incepe, impreuna, lucrul la un design complet nou si plin de imaginatie.

Pentru suma de 200 RON (TVA inclus) iti vom trimite design-ul realizat in conformitate cu ideile tale in 5 zile

Poti solicita, apoi, maximum 5 schimbari gratuite (indiferent daca este vorba despre culori, desene, amplasare text, dimensiuni, fotografii etc.).

Fiecare modificare a design-ului in afara celor 5 gratuite se taxeaza cu 100 RON.

In momentul in care esti sigur ca produsul a iesit asa cum l-ai visat tu, ai verificat corectitudinea textelor si te-ai asigurat ca informatiile sunt complete, ne dai BT-ul (bun de tipar) si ne apucam de print.

Produsele tale vor fi imprimate pe carton sau hartie de calitate superioara, folosind tehnologie de ultima generatie.

N.B!! Fisierele cu conceptele de design pe care le veti primi de la ladycozac.ro nu vor fi la calitate potrivita pentru print. Va vom trimite numai formate care pot fi vizualizate la calitate buna pe ecran, atat pentru a nu va incarca inutil casutele de e-mail, cat si pentru ca ne rezervam dreptul de a fi cei care imprima design-urile pe care le realizam.