Monster Land

Probabil cel mai vesel si mai neobisnuit dintre pachetele de botez marca Lady Cozac, "Monster Land" a fost creat pentru o petrecere "monstruoasa".
Elementele setului - invitatia de botez, numerele de masa, place cardurile, meniurile, marturiile si cutia pentru - sunt viu colorate si decorate cu monstruleti cu doi ochi, trei ochi, un ochi sau fara ochi, amuzanti si scosi parca din desenele naive ale copiilor. Invitatia este decorata cu ochi si dinti si este personalizabil la interior cu textul fi fonturile pe care vi le doriti.
Numarul de masa este un concept extrem de amuzant - un monstru pe bat, realizat din hartie de matase, care va va inveseli cu siguranta oaspetii. Place cardurile pot fi folosite si ca plicuri pentru dar, dar si ca mesaje pentru bebelus, pe spatele lor avand un spatiu unde invitatii sunt indemnati sa lase cateva cuvinte pentru cel mic. Marturia este un concept original si jucaus - un semn de carte realizat prin tehnica origami, care infatiseaza un monstrulet ce va "musca" din colturile cartilor. Cutia de dar este realizata din lemn, infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, pictata cu vopsele acrilice si antichizata; o puteti pastra apoi pentru a colectiona in ea micile amintiri din copilarile ale lui bebe.