Povestea LADY COZAC

 Am creat primul planner in 2015. A fost Plan and have fun - wedding plannerul mireselor inspirate. A fost un produs firesc, in contextul in care incepusem in business cu papetarie pentru evenimente. M-am indragostit de procesul de creatie. Mi-a placut si sa scriu textele si sa caut culorile si imaginile care sa il reprezinte cel mai bine. Acum coperta lui a devenit suficient de cunoscuta incat mi s-a spus sa nu cumva sa o mai schimb.

Apoi, in 2019 a aparut al doilea planner - Plan the Joy - plannerul viitoarelor mamici. Si el a aparut cumva natural, dupa nasterea celor doi copii. Sarcinile m-au facut sa imi doresc sa creez un produs complet, gandit cu multa blandete, pentru femeile insarcinate. Fiind jurnalist de formare, am reusit sa identific cat mai corect studiile relevante care sa la ghideze pe femeile insarcinate - de la sarcina pe saptanani, la cat e bine sa dorma, cata apa sa bea si cum sa se hidrateze corect, ce sa manance, ce inseamna poftele pe care le are, cum alege doctorul, cum se pregateste de travaliu, mituri despre alaptare si multe, multe informatii sintetizate intr-o structura de tip planner.

Wonder Teacher - plannerul profesorului care inspira generatii a aparut din discutiile cu mai multe cadre didactice. E o meserie pe care o indragesc tare si mi-am dorit ca acest planner sa le aduca aminte profesorilor cat de importanti sunt in viata elevilor in fata carora se afla. Am extras si informatii din cele mai recente studii in domeniul educatie care sa ii ajute pe profesori sa interactioneze mai bine cu aceste generatii de copii si parinti. Si din grija de a nu-i face sa care dupa ei agende de dragul de a le cara, am adaugat si partea de componenta personala. Ca toate lucrurile relevante sa fie in acelasi loc.

In 2022 am creat si un planner general, in doua formate de dimensiune si cate 4 designuri de coperta, pe fiecare format. L-am creat cu gandul la toate femeile care au nevoie de o structura care sa le ajute sa duca la indeplinire cat mai multe din lucrurile pe care le au de facut, din postura de mame, sotii, iubite, prietene, antreprenoare. Multe roluri si multa presiune o data cu ele.

In 2023 imi doresc sa duc poveste mai departe cu alte proiecte interesante. Am creat structuri de organizare si pentru organizatii sau profesionisti. In aceste cazuri am analizat conceptul si am venit in completarea lui cu grafica potrivita sa il sustina. Cel mai de suflat astfel de proiect a fost Love.Growth.Work - concept Ioana Petrea de la RightFIT care si-a dorit un planner atipic. Poti sa il vezi AICI.

Anul acesta mi-am definit misiunea si stiu ca Lady Cozac vreau sa fie un spatiu sigur pentru idei. Locul in care toate ideile tale sa se simta in siguranta. Sa ne dorim sa le vedem transformate in planuri si sa facem tot ce ne sta in putere sa le urmam. Imi doresc foarte tare sa schimb perceptia legata de organizare si planificare. Foarte multe persoane cu care am vorbit despre acest proces mi-au spus ca se simt entuziasmate cand au idei si aproape intra in panica atunci cand trebuie sa faca pasi pentru indeplinirea lor. Multi oameni ar vrea sa planifice, dar nu stiu de unde sa inceapa. De accea viata li se intampla. Imi doresc sa determin cat mai multi oameni sa planifice cu acceasi energie pe care o au cand le vin ideile. Sa fie Plan and have fun!

Cu mult drag,

Lady Cozac