Felicitare - The Sound of Silence

O felicitare cu accente aurii pentru prietenii tai care iubesc muzica si care stiu ca si linistea are coloana ei sonora. "When I am silent I fall into that place where everything is music" este mesajul imprimat pe felicitarea decorata cu un portativ stilizat, in care pasarile sunt notele muzicale. Intreg printul este finisat cu folie aurie, pentru a da o stralucire aparte intregului design.

Am lasat interiorul gol, pentru ca tu sa il poti completa cu un mesaj personal, de suflet. Felicitarea se livreaza in plic rosu-grena.

Cod: C000000982

Disponibilitate: In stoc

14,50 RON
+15,00 RON

Maximum number of characters: 400

Descriere produs
Details

Imprimata pe carton de 300g

Finisare cu folie aurie

Dimensiuni: 11 x 16 cm

Plic rosu-grena inclus in pret.

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Felicitare - The Sound of Silence
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stelute
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si