WONDERSTORE

Invitatie de nunta personalizata - Sweet Pastel Blossom

Sweet Pastel Blossom este un model de invitatie fresh care ii creaza invitatului impresia unui eveniment placut, cald, sincer, la care singura conditie este sa fie el insusi. Fara haine extravagante, fara obligatii inutile. Bucuria de a fi impreuna este cea mai importanta. :)


Personalizarea textului din invitatia de nunta este gratuita. Puteti personaliza textul invitatiei scriindu-l in campul de mai jos.


Daca alegeti plata la curier, dupa plasarea comenzii veti primi pe email o factura de avans pentru 50% din valoarea totala. Dupa achitarea ei, va vom trimite macheta invitatiei, cu textul personalizat, pentru aprobarea productiei.


Acest produs este mesterit cu drag in atelierul Lady Cozac. Productia lui poate dura pana la 5 zile lucratoare de la momentul in care primim OK-ul vostru pe macheta.


Produsele noastre s-au mutat pe WonderStore.ro. Gasesti acest produs apasand pe butonul de mai jos.


COMANDA PE WONDERSTORE.RO


Cod: L000000333
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

9,50 RON
  • 50 sau peste la pretul de 9,30 RONEconomisesti 3%
  • 100 sau peste la pretul de 9,00 RONEconomisesti 6%
  • 150 sau peste la pretul de 8,50 RONEconomisesti 11%
  • 200 sau peste la pretul de 7,80 RONEconomisesti 18%
Descriere produs
Details

Imprimata pe carton colorat in masa, in culori pastel, de 200 gr cu doua cartoane de 300 gr lipite in interior si un tag rotund lipit la inchiderea exterioara.

Dimensiuni:

- inchisa: 12.5 x 12.5 cm

- deschisa: 30 x 12.5 cm

- tag rotund: 4.5 x 4.5 cm

Recenzii
Customer Reviews (2)
Pastel cu culori superbe si discrete
Am fost incantata cand le-am primit, nu am mai vazut invitatii atat de frumoase :) Review scris de Mandy
abia astept
am personalizat, am comandat si platit cu cardul, astept sa vina inainte de weekend. incredibil de simplu Review scris de Vanda
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Invitatie de nunta personalizata - Sweet Pastel Blossom
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stelute
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si