WONDERSTORE

Mesaj pentru miri - Nunta Zamfirei

Mesajul pentru miri este o scrisoare eleganta in versuri, cu urarile lui Mugur Imparat din poezia originala pentru tinerii aflati la inceput de poveste, la care oaspetii vostri sunt rugati sa se alature. Am prevazut cardul cu un spatiu generos pentru ca invitatii sa va poata lasa cateva sfaturi, urari sau ganduri bune. Scrisoarea este decorata cu motive populare romanesti stilizate, la fel ca intregul pachet Nunta Zamfirei.


Acest produs este mesterit cu drag in atelierul Lady Cozac. Productia lui poate dura pana la 5 zile lucratoare.


Acest produs nu mai este disponibil in catalogul nostru. Intra pe WonderStore daca vrei sa gasesti alte produse care ar putea sa-ti placa.

Cod: L000000074
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

5,00 RON
Descriere produs
Details

Imprimat pe carton ivoire texturat de 250g

Dimensiuni: 11 x 16 cm

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Mesaj pentru miri - Nunta Zamfirei
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stelute
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si