Invitatie de nunta personalizata - Stars In the Sky

Stars In the Sky este o invitatie de nunta romantica si delicata. Cu un design in stil watercolor al unui cer plin de stele, invitatia debordeaza de eleganta. Combinatia de fonturi cursive, caligrafice cu cele de tipar clasic este una surprinzatoare, dar extrem de chic.

Acest model de invitatie de nunta romantica este imprimat pe un carton texturat de cea mai buna calitate. Marginile sale sunt rupte manual, pentru a-i da un aspect de hartie hand made. Plicul este realizat din hartie cu aceeasi textura si culoare ca a invitatiei.

Textul invitatiei de nunta romantice se personalizeaza direct online folosind editorul de personalizare Lady Cozac. Puneti-va imaginatia la incercare si jucati-va cu fonturi si culori pentru a crea o invitatie de nunta originala, doar a voastra, fara niciun cost suplimentar.

Cod: L000000030

Disponibilitate: In stoc

9,00 RON
  • 50 sau peste la pretul de 8,70 RONEconomisesti 4%
  • 100 sau peste la pretul de 8,50 RONEconomisesti 6%
  • 150 sau peste la pretul de 8,00 RONEconomisesti 12%
  • 200 sau peste la pretul de 7,20 RONEconomisesti 20%
> Pentru a salva designul, intra in cont inainte sa incepi editarea! Proiectul va fi disponibil in cont timp de 10 zile
Descriere produs
Details

Imprimata pe carton alb texturat

Margini rupte manual (deckled edges)

Print o fata

Dimensiuni: 12.6 x 17.6 cm

Se livreaza in plic alb din hartie texturata, nepersonalizat

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Invitatie de nunta personalizata - Stars In the Sky
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stelute
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Orice comanda va fi considerata ca fiind acceptata doar dupa ce avem confirmarea telefonica din partea ta. O colega te va contacta la numarul de telefon pe care il lasi in campul de comanda. Te rugam sa te asiguri ca numarul de telefon este disponibil si corect.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa folosesti meniul Pachete de Design.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Daca achizitionezi un serviciu de grafica personalizata, este disponibila doar metoda de plata prin card online. Vei primi o factura cu plata electronica prin card online sau poti alege, la finalizarea comenzii, optiunea de plata cu cardul. Orice alta metoda de plata presupune verificarea tranzactiei inainte de executarea serviciului. Aceasta metoda insa se confirma in sub un minut.

Produsele personalizabile care au butonul PERSONALIZEAZA, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa intelegi mai bine cum functioneaza editorul online, te rugam sa dai click aici. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.