Orient Express

Colectia "Travel" de la Lady Cozac este completata in acest an de pachetul pentru nunti care au ca tema calatoriile boeme, cu trenul.

"Orient Express" este un set de nunta conceput in culori calde, pentru petreceri elegante dar neconventionale. Elementele acestui pachet sunt cele clasice - invitatia de nunta, opisul pentru aranjarea oaspetilor la mese, numerele de masa, place cardurile, meniurile, mesajele speciale pentru miri, marturiile - iar ca o componenta inedita, am creat ziarul de nunta. Imprimat pe carton vintage, acesta va contine povestea voastra de dragoste, asa cum va doriti sa o spuneti, insotita de fotografii. Garantam ca va face deliciul oaspetilor.

Invitatia este un bilet de tren vintage, cu text complet personalizabil.

Opisul de aranjare la mese este un alt element deosebit - de la design-ul original sub forma de itinerarii feroviare cu cele mai celebre dintre statiile Orient Express-ului, pana la incadrarea intr-o rama eleganta din lemn negru, cu sticla antireflex.

Numerele de masa sunt stegulete cu destinatiile itinerariilor din opis, meniul este o concept clasic, care imita design-ul orginal al meniului de la bordul vechiului tren, mesajele pentru miri sunt telegrame cu aer vintage, iar ca marturii am creat pentru invitatii vostri o serie de globuri decorative hand-made, care vor oferi un aer distins, vintage, oricarui colt in care vor fi expuse.