Opis personalizat pentru botez - Soft Pink Bunny

Opisul de aranjare la mese a invitatilor, din pachetul de botez Soft Pink Bunny, are un format cu totul special. Alcatuit din cartonase pe care imprimam numarul mesei si lista de invitati de la masa respectiva, opisul va fi un sir de astfel de cartonase, insirate cu ajutorul unor clestisori simpatici din lemn pe o sfoara de iuta vintage.

Puteti suspenda sfoara intre doi arbori, daca faceti petrecerea in aer liber sau intr-o rama goala sau un alt suport daca organizati botezul intr-o sala de evenimente.

Puteti personaliza textul opisului, scriindu-l in campul de mai jos. Veti primi pe email macheta invitatiei dupa plasarea comenzii, pentru a aproba productia.


Acest produs este mesterit cu drag in atelierul Lady Cozac. Productia lui poate dura pana la 5 zile lucratoare de la momentul in care primim OK-ul tau pe macheta pe care ti-o vom trimite pe email.


Cod: L000000332

Disponibilitate: In stoc

6,00 RON

* Campuri obligatorii

Descriere produs
Details

Imprimat pe carton de 300g

Print o fata

Dimensiuni: 10.5 x 15 cm

Se livreaza cu clesti din lemn pentru prindere si sfoara de iuta

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Opis personalizat pentru botez - Soft Pink Bunny
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stelute
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si