Opis mese personalizat pentru nunta - Orient Express

Opisul de mese, asezat intr-o rama neagra eleganta, cu sticla antireflex, completeaza pachetul "Orient Express". Conceput ca o harta a statiilor de tren, opisul va permite sa asezati fiecare invitat pe linia de tren catre o destinatie precisa. Numele fiecareia dintre aceste destinatii se va regasi in numerele de masa, fiecare dintre ele fiind un oras din itinerariul vechiului tren de epoca. Designul poate acomoda 11 mese.


Folositi campul de mai jos pentru a face copy/paste listei de invitati pe care o vreti tiparita pe Opis. Pentru ca opisul sa iasa perfect, aveti in vedere urmatoarele aspecte:


- Despartiti numele si mesele unele de altele apasand tasta ENTER


- Nu folositi virgule sau alte semne de punctuatie


- Scrieti numele exact asa cum vreti sa apara pe opis (cu sau fara diacritice).


Noi nu modificam nimic la lista voastra, ea va fi preluata automat din acest camp si adaugata in fisierul de print. Veti primi apoi un mail cu acest fisier, pentru a-l verifica inainte de productie.Acest produs este mesterit cu drag in atelierul Lady Cozac. Productia lui poate dura pana la 5 zile lucratoare de la momentul in care primim OK-ul tau pe macheta pe care ti-o vom trimite pe email.

Cod: L000000125

Disponibilitate: In stoc

165,00 RON

* Campuri obligatorii

Descriere produs
Details

Dimensiuni: 32 x 45 cm

Imprimat pe carton de 200g

Rama din lemn de pin sau nuc

Grosime rama: 1,2 cm

Culoare rama: negru

Sticla antireflex

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Opis mese personalizat pentru nunta - Orient Express
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stelute
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si