Ziar - Orient Express

Ziarul de nunta este un accesoriu elegant si surprinzator pentru oaspetii vostri. Puteti alege sa aveti unul pentru fiecare masa sau unul pentru fiecare invitat in parte. Ziarul spune povestea voastra, asa cum ati trait-o, impartasind prietenilor si membrilor familiei cate ceva din secretele iubirii care va leaga sau momente cheie ale relatiei voastre, de care vreti sa va amintiti sau cu care vreti sa va laudati. Intreg textul ziarului este personalizabil si puteti sa adaugati si 3 fotografii la alegere.

Cod: L000000130

Disponibilitate: In stoc

8,00 RON
> Pentru a salva designul, intra in cont inainte sa incepi editarea! Proiectul va fi disponibil in cont timp de 10 zile
Descriere produs
Details

Dimensiuni: 30 x 45 cm

Imprimat pe carton de 200g

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Ziar - Orient Express
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stelute
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si